Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurum değiştirdim, vergi indirim raporum yenilenecek mi?

Melodii

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
1
Selam arkadaşlar,
Benim sormak isteğim , 2013 yılında almış olduğum vergi indirimim var, ve bu yıl kurum değişikliğinde bulundum. Acaba almış olduğum indirim geçerli olur mu? ( vergi dairesinden yazı alsam) yoksa sil baştan tekrar mı başvurmam lazım. ?
Teşekkür ederim

Merhaba

Engelliler İçin Vergi Rehberi 12. madde senin soruna cevap oluyor sanırım
"
12. İŞYERİNİ DEĞİŞTİREN ÜCRETLİLER NE YAPACAKLARDIR?Herhangi bir şekilde işyeri değiştiren ücretlilerin daha önce işlem tesis ettirdikleri müdürlüklere yeni iş yerlerinin adreslerini bildirerek buradan yeni işyerlerine hitaben yazı almaları yeterli olacaktır. Bu engellilerin yeniden rapor almalarına gerek yoktur. Bulundukları il sınırları dışına giden ücretliler de aynı şekilde hareket edebileceklerdir."

Samil38 cevabınız için çok teşekkür ederim.

işyeri değişikliği için vergi dairesine başvuru yapan varsa süreci yazabilir mi?

İstenilen belgeler, değişikliğe dair evrağı elden mi veriyorlar yoksa posta yoluyla mı ?

Üst Alt