Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurum değiştiren memurların muvafakat alması zor mudur?

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
kurum değiştiren arkadaşlar muvaffakat alırken zorlandınızmı gih sınıfında çalışanlar gih sınıfında başka kuruma atansanız muvaffakat almakta sıkıntı olurmu mesela yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

Kazandigin kuruma, istedikleri evraklar ve dilekcenle basvur. Dilekcende de calistigin yeri unvanini vs... Adres ve telefonunu detayli bir sekilde belirtip muvafakatimin istenilmesini arz ederim diyceksin.Daha sonra kazandigin kurum evraklarini kontrol edip senin muvafakatini ister bende saglik bakanligindan btk yi kazandim. Bugun muvafakat belgesi icin arayip adresi istediler ve fax cekmisler yarin ayarliycam bakalim.Ust unvan kazanmis oldugum icin kimse zorluk cikaramaz bana. Cikarsa bile mahkeme ile kazanirim...

ENfER;

peki alt ünvan kazansaydın nolucakti arkadaşım ozaman sorum çıkarmıydı yada aynı ünvanı kazansaydın

Ayni unvanda biryeri kazanmaniz halinde insiyatif kurum amirlerinizdedir.Ayni unvanda veya alt unvanda bir kadroyu kazanmaniz halinda maddi ve manevi bir faydaniz olmuycaktir. Bilakis kurum amirinizde islerin aksiycagi ve personel yetersizligini bahane ettiginde mahkemede de olumlu bir sonuc alabilceginizi sanmiyorum.Yine de muvafakat icin acilmis emsal davalari tektek incelemenizde fayda olucaktir. Tabi ilk olarak kurum amiriniz onay vermezse.

ben şuan önlisans mezunu olarak tapu ve kadastro genel müdürlüğüne bilgisayar işletmeni olarak (gih) olarak atandım 2014 lisans mezunu olarak sınava girsem genemi kurum sorun çıkarır atanırsam

teknik hizmetler, sağlık hizmetleri veya ögretmenlik gibi farklı bir bölüme atanirsaniz herhangi bir problem cıkcagini sanmiyorum cunku maddi ve manevi fayda sağlıycaksiniz. amirleriniz müsade etmesede emsal karar veya mahkeme yoluyla rahatlıkla halledersiniz...

kurumdan kuruma değişiyor ne yazıkki. amirlerin takdirinde olduğu için başvurmadan öğrenemezsin. ama reddedilirsen dava ile muvafakat verilmesini sağlayabilirsin

Üst Alt