Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurum degiştirme şartları prosedür nedir? Maaş fark ediyor mu?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
166
arkadaşlar kurumlar arası geçiş memur olan biri ünvanı düz memur
kurum degiştirmek için presüdür nedir link varmı yönetmenlik v.s
2 ci sorum maaş fark ediyormu kurumdan kuruma
not: ünvan düz memur 657 tabii

Paranoya Yardımcı hizmetlerden ( hizmetli vs. ) düz memurluğa geçebilirsiniz. Düz memur iseniz mühendis, öğretmen, tekniker, teknisyen, hemşire vs. teknik hizmetler sınıfına geçiş yapabilirsiniz.

arkadaşım görevde yükselmeyemi giriyorumki sizin dediginiz görevde yükselme bunu sormuyorum
kurum degiştirmeyi soruyorum örnek :tapuda çalışan biri milli egitime geçmesi gibi

Paranoya Arkadaşım bende onu anlatıyorum sana TAPU'da çalışan VHKİ ( Veri hazırlama ve kontrol işletmeni ) veya MEMUR kadrosunda olan birisi GİH ( genel idari hizmetler) sınıfı olarak geçer ve Milli Eğitimde bu iki kadroya ataması yapılmaz.

Nasıl olacak milli egitimdeki hizmetli belediyeye geçmek isterse nasıl olacak

Tabiki değiştirebilirsiniz, önemli olan sizi kabul edecek bir kuruma dilekçe vermek sonrasında dilekçeye istinaden çalıştığınız kurumumuzdan istenirsiniz ve kurumunuzun muvaffakat vermesi gerekli

Üst Alt