Bülent bey sizinle defalarca yazışmıştık kısaca kendimi hatırlatayım size 2005 yılından beri özel bir bankada engelli personel kadrosunda çalışmaktayım
%64 engelli raporu ile bu ile başladım 2009 6.ayında maliye yeni bir rapor almam için beni İst.Bakırköy Sadi Konuk Hastahanesine sevk etti yeniden heyete girip %40 rapor aldım
maliye ye gönderdim raporumun üstünü çizip %20 yazıp beni tekrardan rapor almam için aynı hastahaneye gönderdiler
ve tekrar%40 rapor alarak açıklama olarakta sol ayak yok hükmündedir yazarak maliye eye gönderdiler maliye yine aldığım raporun üztünü çizerek %20 yazarak geri göndererek beni hakem hastahane olarak kartal devlet hastahanesine sevk ettiler
hakem hastahane bana %60 rapor verdi ve maliyeye yeniden gönderdi artık sizinde tahmil edeceği gibi yine raporun üstü çizik %20 yazarak bana geri gönderdiler ve engelli vergi indiriminden faydalanamaz erken emekli olmazsın dediler.
Bende yasal hakkımı kullanarak İstanbul Vergi Mahkemesinde yürütmenin durdurulması yönünde dava açtım burdan yetkisizlik kararı ile davam Ankara vergi mahkemesine gönderildi ve burda 03.03.2011 tarihinde teslim aldığım cevapta mahkeme yürütmeyi durdurma istemimizi red etti ama davam devam ediyor,
maliyede yaptığı savunmada raporu veren hastahaleri şuçluyarak raporu nasıl ve neye göre verildiğini hastahane yönetimine sorun yeni yapılan
http://www.engelliler.biz/forum/sag...ari-hakkinda-yonetmelik-16-aralik-2010-a.html göre biz haklıyız diyor
şimdi bu duruma benim cevap hakkımı 30 gün içinde kullanmam lazım ama nasıl bir savunma ve cevap yazacağım konusunda bir fikrim yok
sizden savunma konusunda bir yol göstermeniz ve bana mail adresinizi verirseniz size gelen cevabı okumanız için gönderebilirim..
Saygılarımla.