Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurum kendiliğinden vergi indirimi uyguladı ve şimdi benden yeni rapor istiyor..?

burak2008

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
_____
2003 tarihli engelli yüzde 40 raporum var 2004den buyana kamuda kamu beni bir kaç kişiyi zamanında vergi indirimi için vergi dairesine yönlendirmemiş fakat 2004den buyana bodroda vergi indirimi alıyorum şimdi bana yeni rapor getir diye diretiyorlar.kendi hatalarını kapatmak için git hastaneden rapor getirmemizi istiyorlar.bu durumda nasıl bir yol izlememiz gerekir bilgisi olanın cevap yazmasını istiyorum.teşekkürler.
_____

burak2008

Kesinlikle yeni rapor ve vergi indirimi almanız şart.
Kendi hataları falan diyorsunuz ama almamanızın onlara bir zararı yok sizin zararınıza.

burak2008

Ufuk abiye ek olarak, kamuda memursanız, vergi indiriminiz ile emekliliğinizin bir ilgisi olmayacak.

kamuda işciyim 12 yıldır işe girdiğimde bizi mailyeye gönderip vergi indirimi almamız için .ama şuan ben yüzde 40 rapor alacağımı sanmıyorum. çünkü aradan epey bi zaman geçti. ilk önceleri olsaydı sıcağı sıcağına hallede bilirdim sene olmuş 2016 işe girdiğim tarih 2004 çok zaman geçti

burak2008

[-]Bu durumda vergi indirimi uygulanmaz maaşınıza. Ama engelli statüsünde çalışma ve günü gelince emekli olma hakkınız bakidir.[/-]

OturanBoğa
Arkadaş kamu da olsa işçi olduğunu söylemiş, 4A lı yani ve sigorta başlangıcı 2008 öncesi.
Bu durumda vergi indirimi olmadan hiç bir şekilde erken emekli olamaz.

Ufukalp

Gözümden kaçmış. İkinci mesajında işçi olduğu yazılıymış. :)

Üst Alt