Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurum vergi indirim başvurumu işleme koymamış. Geriye dönük..?

ayfer35

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba ben 8 yıllık ögretmenim 5 yıl önce vergi indrimi icin basvurmuştum %56 raporum var.bakanıktan olur yazısı ve evraklarımı milli eğitime verdim tamam deyip dosyama kodular sonra aradığımda tamam işleme kondu dediler.güvendim ama neyazıkki geçen haftalarda öğfendimki işleme konmamiş.milli egitme gittim yaptıkları ihmalin büyük bir suç oldugunu söyledim.salıya kadar süre istediler.geriye dönük onay yapabilirler mi ve gecmiş indirim ücretlerini toplu ala bilir miyim?tşk

ayfer hanım merhabalar;

geriye dönük vergi indirimi yapılabilir bir durumdur fakat bunu çoğu işverenler uğraşmamak için yapılamaz diye başlarından savma yoluna gitmektedirler. Fakat anladığım kadarı ile siz bir kamu kuruluşunda 657 ye tabi olarak çalışan bir memur iseniz bu durumda kurumunuz bir zorluk çıkarmayacağını düşünüyorum. Genellerde bu baştan savma durumu özellerde yapılmakta muhasebeciler geriye dönük beyanname ve bordro hazırlamanın güçlüğünü göz önünde tutularak yapmamaktalar. Fakat dediğim gibi sizde böyle bir durum olmaz.

Geriye dönük vergi indiriminizi alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun peşini bırakmayın

tşkler vizyon .bugun direksiyon dersim vardı ben h sınıfı ehliyet alacagım otomatık vitesili arac.fakat bana normal vitesli arabayla eğitim verdiler.buda bana sacma geldi.kurs sahibine düşüncemi ilettiğimde önce bunu öğrenmelisin dendi.bevce palavra.bu knu hakkında bilginiz var mı?tşkler

Üst Alt