Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kuruma özürlü kadrosuna geçmek için yazmam gereken dilekçe örneği var mı?

toprak1453

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, çalıştığım kuruma %50 özürlü raporumla başvurup raporumun dikkate alınarak mevcut kadro ile kurum içi pozisyonumun tekrar düzenlenmesi ile alâkalı dilekçe yazmak istiyorum.Bununla alakalı dilekçe örneği var mı? Ayrıca bunu düzenleyen özürlülerle ilgili özlük hakları,yayımlanmış sayılı kanun var mı dilekçeye eklemem gereken? Teşekkürler...

Böylesi bir kadro değişikliğini düzenleyen bir mevzuat bilmiyorum. Bilen var mı?

Benzer bir deneyimi olan varsa ve önerilerini yazarsa çok yararlı olur

T.C. Resmi Gazete burada 20. ve 21. madde özürlü vatandaşların kurum içindeki pozisyonları yeniden yapılandırmayı zorunlu kılıyor.Ayrıca SB'nın özürlü özlük haklarını tanımlarken,özürlü vatandaşlar istekleri dışında gece nöbeti tutturulamaz,vardiyalı çalıştırılamaz maddesi mevcut.İşte tüm bunları dilekçe haline getirilip kuruma sunmak lazım.Sanırım hazır şekilde yok.

Ayrıca bu yönetmeliğin dışaında özürü tetikleye bir durum varsa kadro değiştirebilirsiniz yazıyor. Bülent bey ben adalet bakanlığına başvurdum ama hiç bir yanıt veremiyorlar. Şimdi arkama yaslandım cevabı bekliyorum ve bu alacağım cevap olumlu olursa bu sıkıntıları yaşaan bir çok insana emsal teşkil edecek. Ayrıca çok bilgili bir diplomat la 3 sayfalık dilekce yazdım. kendi kurumuna başvuracak olursa size gönderebilirim.

Üst Alt