Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurumda görev değişikliği yaparsam beni nasıl etkiler?

yasmenin

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar

ben mebde okulöncesi öğretmeniyim ve normal kadroda 8 yildir calisiyorum. engelli oldugumu kimse bilmiyor. gözlerimde gorme problemi iyice ilerlediginden cocuklari kontrol etmekte cok zorlaniyorum. rapor alsam ogretmenlik yapmama izin verilmez geri hizmete alinirim diye düşünüyorum.

bu benim maasimi emeklilikte yararlanacagim haklari nasil etkiler hicbir fikrim yok. ve acikcasi neyapacagimida bilmiyorum. gorev degisikligi yapsam benim acimdan artıları eksileri ne olur?? rapor alsam yada almasam beni nasıl etkiler.

bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirim. şimdiden tesekkurler

Belki maaşınızi etkileyebilir diğer taraftan haklarinizda bir değişiklik olcagini dusunmuyorum

Önemli olan iç huzurunuz değil mi, beş kuruş az olsun huzurlu çalışın.

haklisiniz en onemlisi huzur ama baska yeri gecincede nekadar huzurlu olucam tartışılır. benim istegim uygun bir pozisyona geçmek yapabileceğim bir görevde olmak geri hizmette verilirsem belkide boş boş otururum beni mutlu edebilecek birşeyleri yaparken benimde yeterli olabileceğim bir görev istiyorum

haklisiniz en onemlisi huzur ama baska yeri gecincede nekadar huzurlu olucam tartışılır. benim istegim uygun bir pozisyona geçmek yapabileceğim bir görevde olmak geri hizmette verilirsem belkide boş boş otururum beni mutlu edebilecek birşeyleri yaparken benimde yeterli olabileceğim bir görev istiyorumn

Yok size evrak işleri verirler bence bos boş oturmazsiniz o kesin

yani evrak işleride gözüm yorabilir fakat evraki getir götür işi verirlerse okadar okuyupta bunu yapmak beni üzebilir

Hocam ozaman söyleyin sizin yapabileceğiniz sizi uzmeyen bir iş versinler konuşun size uygun bir iş illaki verilecektir ama yani sonuç olarak işler bellidir sizin yapılabileceginiz işler bellidir yani o üzer bu üzer demekte bence olmaz

yasmenin

Yasemin Hanım
Öncelikle yaptığınız işe devam etme tarafındayım. Lakin bu iş sizin huzurunuzu kaçıracak kadar zorluyorsa ve bu işin sizin sağlığınızı hayatınızı ciddi manada etkiliyorsa o zaman elbette ki takdir sizindir.

Benim Tabirimle kamuda zor iş yoktur. Belki bu bazı arkadaşların zoruna gidecek ama bu bir gerçektir. Zira özelde çalıştıktan sonra kamuya kamu ya geçenler beni daha iyi anlar.

Kamuda birçok iş çeşidi mevcuttur. Sadece evrak kayıt olarak düşünmeyin. Eğer bilgisayar kontrolünüz iyiyse birçok işte başarılı olabilirsiniz. Görme oranınız nedir bilmiyorum. Amma velâkin kamuda geri planda çalışmanızı hiçbir zaman için tavsiye etmem. Hele de aktif bir insansanız bu sizin için ayrı bir sorun ve huzursuzluk olacaktır.

Ama gidebildiğiniz yere kadar şu anki mesleğinizde ilerleyin. Belki çocuklar veliler sizi zorlayacaktır. Ama diğer tarafta da sizi ellerinde çiçeklerle bekleyenlerin olmadığını bilmelisiniz.

heart bey artik çocukları görmekte ve kontrol etmekte cok zorlaniyorum.biri dusucekte kafasını kıracak diye ölüp ölüp diriliyorum bazen birine bisey olunca vicdanım sizliyor hep benim yüzümden diyorum. aslında isteğim vebal altında kalmamak kendimi çok sorumlu hissediyorum. anasınıfı öğretmeniyim halk eğitime yada argeye gecebilirmiyim onu dusunuyorum bu aralar bakalaim hayirlisi...

Bu konuda eminim ki çok sorumlu bir davranış gösteriyorsunuz.
Elbette ki siz durumunuzu daha iyi biliyorsunuz.
Hakkinizda hayırlısı diyelim.

@yasmenin[FONT=sans-serif]
ben milli eğitimde çalışıyorum. memurum. burada yanlış bilmiyorsam öğretmen arkadaşımız bile vardı. memur gibi çalışıyordu ama maaşını ogretmen olarak alıyordu.

siz bir sorun ilçe milli eğitime. daha doğrusu. ilçe milli eğitime atama bölümüne sorun. ayrıca ilçe milli eğitime verirlerse sizi, boş boş asla oturmazsınız. her bölüm yoğundur. bazı bölümler daha cok yogundur. yani anlayacagın iş olmayan boş bölüm diye birşey yok. [/FONT]

Üst Alt