Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurumlar arası aktarma nasıl oluyor?

volkan78

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle selamlarımı sunarım. Ben Milli Eğitim de memurum 2,5 sene oldu engelli kadrosuna atandım çok şükür. Sağlık Bakanlığı Kadrosuna geçmek istiyorum öyle bir düşüncem var nasıl oluyor bu işler neler yapılması gerekiyor kurum değiştirmenin artıları eksileri nelerdir bilgisi olanlar benide bilgilendirirse çok memnun olurum.

belli bir konterjan belirleniyor her yıl için yalnız zor ve büyük torpilli bir iştir....

hımmm benim iş yaş o zaman torpil morpil ne gezer :(

Dostum kamu dairesinde işe başlamışsın ne yapacaksın başka kurumu...

volkan78;

Sağlık Bakanlığında naklen atamalar bir ara kura ile yapılıyordu diye biliyorum. Diğer bakanlıklara ise aynı torpil yöntemi geçerli. Bakanlığın internet sayfasını bi yokla istersen

bende sağlık bakanlığındayım. sağlık bakanlığında bulupda, kendı kurumunuzda bulamadığınız şey nedir volkan 78 ?

sağlık bakanlığı her açıdan avantajlı lakin şöyle söliyim sağlık bakanlığına geçiş yapmak isteyen yeğenim adalet bakanlığından... 5 kişilik kontenjan açıldı 3 kişi alındı diğer iki kişinin neden alınmadığı muallakta kesinlikle ama kesinlikle torpilsiz olmaz o iş...

Sakın bulaşma sağlık bakanlığına veya kamu hastaneler birliğine git adalete falan aklın varsa sağlığı çıkar aklında

EKPSS ye girip sağlık bakanlığını kazanırsan kurumunda muvaffakat verirse yani işyerindekilerle aran iyiyse istediğin yere gidersin herşey torpil demek değil azda olsa şansın var ama pekde kolay değil her geçen yıl bu sınavlara giren sayısı artacak ayrıca her geçen yıl alım sayısı azalıcak yani imkansız değil ama zor. Ayrıca sağlık bakanlığından çok daha iyi yerler varken neden sağlık bakanlığı oda ?

Üst Alt