Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurumlara verilecek raporda çalıştırılamayacağı işlerin niteliği bölümünde yazanlar

kamilihan

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar özürlü sağlık kurulu raporunda çalıştırılamayacağı işler bölümünde "zihinsel aktivite gerektirmeyen işlerde çalışır" yazmışlar bu bir sorun olur mu ?bu kısmı çok önemsiyorlar mı ?

Merhaba

Bu satırları, Soruyu soran bir kişi zaten Zihinsel bir Aktivitede bulunabiliyor demektir.

Sanıyorum Atandığınız kurumda Oluşturulacak kurul ile görüşerek çözümleyebileceğiniz bir konu. Size Kimya Formülü yazdıracak halleri yok, Madem ki Pozitif ayrımcılık var umarım uygun bir pozizyonda çalıştırırlar

Zihinsel aktivite olmadan yapılabilecek iş varmış gibi koskoca doktorlar oraya onu yazmasa olmazdı zaten şimdi kurum raporu ciddiye alıp sen zihnini yorma otur bahçede cay iç demese bari

benım raporda da sorumluk getıren işlerde çalışamaz yazıyor hızmetlı olarak atandım komısyonda bır sıkıntı vıkar mı bu konuda endıse duyoyorum cunku.ya atamam olmaz dıye

Üst Alt