Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurumsal bir şirkete iş başvurusu yaptım, ama rapor sorun çıkardı..?

ahmet1905

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Selam herkese tgs türk hava yolları yer hizmetleri engelli eleman için işkur dan beni dünya ticaret merkezine gönderdiler.
Gittim orda raporuma bakıp uygun degilsin nedeni ise tozlu olduğu için.
Kendilerine 4 senedir tekstil de çalıştığımı belirttim çok kirli ve tozlu iş benim için sorun değil dedim.Biz hekime göre karar veririz dediler.

Allah.ıma sukurler olsun zihınsel ortepedik bir hastalıgim yok dimdik karşısında idim.lAlmadilar beni sonuçta

çok merak ediyorum neden almadıklarını
hastalık raporda şunlar belirtiyor. T hücreli lenfoma Hodgkin lenfomaVe mikozis fungoidesİlk iki hastalık geçmişte geçirdim onlar hakkında tedavi gormuyorum.
şimdilik sadece mıkozis fungoides hastalığım .Bu işe girmek istiyorum çünkü kurumsal olduğu için hastaneye gitmek zorunda kaldığım zaman sorunsuz olsun
bana yardımcı yol gösterecek herkes için şimdiden teşekkür ediyorum.

Suan calistigim isyeri afedersiniz ama şerefsizlerin önde gideni hastane gitmek için zor izin alabiliyorum.

İkinci sorum tgs gibi firmalara başvuru raporlu olduğumu soylemezsem öğrenirler mı ?

Üst Alt