Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kuruntularım var. Şizofren miyim?

AlphaZ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Şizofren Miyim?

Herkesin beni takip ettigini dusunuyorum her saniye izleniyormusum gibi geliyor bazen olmayan seyleri goruyorum fikirlerim dusuncelerim caliniyor insanlar herzaman hakkimda konusuyormus gibi geliyor ic organlarim yokmus gibi hissediyorum ozel guclerim varmis gibi hissediyorum surekli intihari dusunuyorum gecmistede denedim ama basaramadim bunlara ragmen psikiyatriye gitmiyorum gidemiyorum deli damgasi yemekten korkuyorum ehliyetimin gitmesinden korkuyorum

Acilen bi psikiyatriste gidin mutlaka gidin

Ben de gidiyorum deli de değilim lütfen böyle şeyler düşünmeyin.

Gidemiyorum Askerim Bunlar sivil hayattada vardi ama askere gelince daha çok arttı. Psikiyatri bana sizofreni teshisi koyunca ehliyetim gidermi?

sen hiç dezorganize şizofren gördünmü?*??

AlphaZ kardeşim Allah şifa versin mutlaka doktora git revive çık bunlar doktorunla senin arkanda kalır ama gitmezsen daha kötüye gider deli damgasını yersin şimdi belki kendini kontrol edebilirsiniz ama ya frenler boşalırsa ki yüksek ihtimal

Hepinize degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim çarşamba günü RDM doktoru geliyor gidip konusucagim bakalim ne dicek

İnsanlar hakkımda konuşuyormuş gibi geliyor düşüncesi bende de oldu çok sinir bozucu bir şey gerçekten beyin hep olumsuza yoruyor olumsuz kötü konuşmalara bizim gibi insanların az ve öz insanla görüşmesi lazım zaten aslında en iyisi de bu .

Kesinlikle git sonucu buradan bizimle de paylaş

sokrates

Bunun terimsel karşılığı referans hezeyanıdır. Bende de sürekli var.

@perseküsyon referans hezeyanı hangi rahatsızlıklar da görülüyor psikotik bir durum sanırım.

Üst Alt