[SIZE=2]Gölge kardeşim Ben Kuşadası.na birkaç kere gittim ancak sadece bir keresinde bir gece kaldım.
Rahatsızlığınız nedir bilmiyorum, ortopedik mi yoksa başka türlü mü? Sonra evli misiniz bekar mısınız?
Bunları neden sorduğumu izah edeyim de siz ona göre bir değerlendirme yapın.
Her beldede olduğu gibi Kuşadası.nda da yokuşlar var, sahil haricinde her yer tamamen düz değil. Yalnız şu kadarını söyleyeyim ki yokuşlar öyle abartılacak kadar çok değil ve yükseltileri de anormal değil. Mesela benim sol ayak felçli olmasına rağmen ben yürümeye kalksam Kuşadası.daki yokuşlardan pek de rahatsız olmam.
Ama bakın Fethiye öyle değil, her yer dümdüz yokuş yok sayılır sadece Ölüdeniz yolu yokuş.
Yaz mevsiminde anormal kalabalık malumunuz olduğu üzere. Ancak ben bir keresinde kış mevsiminde gittim Kuşada.sına ve son derece sakin ve tenha idi. Benzer durum Datça.da da aynı idi. Okullar açıldıktan sonra bu tür yerler sakinleşiyor, ıssızlaşıyor.
Kiralar her yerde olduğu gibi elbette yüksektir. Öte yandan Kuşadası Öğretmen evi hemen merkezdedir. Siz de zaten bunu çoktan araştırmışsınızdır.
Şimdi neden evli olup olmadığınızı sormama gelince. Bir tanıdığım İstanbul.dan sıkıldı ve Bodrum Turgut Reis.e yerleşti. Yerleşti ancak evini taşımadı. Orada bir otelden 1+1 oda kiraladı yaz kış eşi ile birlikte 1+1 otel odasında kalıyor. Tabii yemeklerini kendileri yapıyor. Neden böyle yaptığını sorduğumda kiraların çok pahalı olduğunu söyledi. Ayrıca 12 ay yani ölü sezon olan kışın da kaldıkları için 1+1 otel ücreti, hesapladıklarında ev kiralamaktan çok daha hesaplı oluyormuş. Üstelik karı koca çok da rahatlarmış.
Daha fazla yardımcı olamıyorum.
Selametle.[/SIZE]