Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kuşadası’na tayin durumum var. Orada yaşam nasıl?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
148
Mebte çalişiyorum kuşadasina tayin aldiracagim kuşadasi durumlar nasil ev kiralari vs bilgisi olan varmi durumlar nasil

Kimse yazmamış, bilen yok
Ben de çok bilmiyorum. Arkadaşım bı ara oraya gitmek istedi ama kiralar gereksiz pahalı, diye vazgeçti

Diğer yandan tatil yeri, küçük bir yer, yazın doğal olarak çok kalabalık ama kışı bilmiyorum illa ki daha sakindir

[SIZE=2]Gölge kardeşim Ben Kuşadası.na birkaç kere gittim ancak sadece bir keresinde bir gece kaldım.

Rahatsızlığınız nedir bilmiyorum, ortopedik mi yoksa başka türlü mü? Sonra evli misiniz bekar mısınız?
Bunları neden sorduğumu izah edeyim de siz ona göre bir değerlendirme yapın.

Her beldede olduğu gibi Kuşadası.nda da yokuşlar var, sahil haricinde her yer tamamen düz değil. Yalnız şu kadarını söyleyeyim ki yokuşlar öyle abartılacak kadar çok değil ve yükseltileri de anormal değil. Mesela benim sol ayak felçli olmasına rağmen ben yürümeye kalksam Kuşadası.daki yokuşlardan pek de rahatsız olmam.

Ama bakın Fethiye öyle değil, her yer dümdüz yokuş yok sayılır sadece Ölüdeniz yolu yokuş.

Yaz mevsiminde anormal kalabalık malumunuz olduğu üzere. Ancak ben bir keresinde kış mevsiminde gittim Kuşada.sına ve son derece sakin ve tenha idi. Benzer durum Datça.da da aynı idi. Okullar açıldıktan sonra bu tür yerler sakinleşiyor, ıssızlaşıyor.

Kiralar her yerde olduğu gibi elbette yüksektir. Öte yandan Kuşadası Öğretmen evi hemen merkezdedir. Siz de zaten bunu çoktan araştırmışsınızdır.

Şimdi neden evli olup olmadığınızı sormama gelince. Bir tanıdığım İstanbul.dan sıkıldı ve Bodrum Turgut Reis.e yerleşti. Yerleşti ancak evini taşımadı. Orada bir otelden 1+1 oda kiraladı yaz kış eşi ile birlikte 1+1 otel odasında kalıyor. Tabii yemeklerini kendileri yapıyor. Neden böyle yaptığını sorduğumda kiraların çok pahalı olduğunu söyledi. Ayrıca 12 ay yani ölü sezon olan kışın da kaldıkları için 1+1 otel ücreti, hesapladıklarında ev kiralamaktan çok daha hesaplı oluyormuş. Üstelik karı koca çok da rahatlarmış.

Daha fazla yardımcı olamıyorum.
Selametle.[/SIZE]

alifatih1958 ev kirası dansa otelde kalmak daha hesaplı ise mantikliymis da bunun evli olmakla ilgisi ne ki bekar olsa da kalabilir

Güzel kardeşim arkadaşımız evli ve iki veya üç çocuklu ise mesela, 1+1 otel odasında rahat edebilir mi? Edemez tabii ki. Onun için sormuştum yoksa başka bir şey için değil. Dediğim gibi evli ve bir kaç çocuklu ise bu 1+1 otel odası şıkkını yok sayıp mecburen ev kiralamaya bakacak. Ama bekarsa 1+1 otel de kalmak da bir alternatif olabilir kendisi için.
Selametle.

Bırak da o kısmı kendi düşünsün. Çoluk çocuk var mı diye sormadın direkt evli misin diye sordun. Eee beni de tatil beldesinde,otelde bekar birinin kalmasında sakincami var diye saçma bir düşünceye ittin

Prd, 1+1 dedim ama bunu şöyle okuyun ltf. = 1+1 mutfak. Tabii banyo ve wc de var içeride.
Selametle.

ben olsan ıc anadoluda bır yerlerı ısterdım denızkenarı ılceler yerıne
devletın verdıgı uc kurus aylık ev kırasına yetermı bu zamanda bogaz derdı ates pahası bu devırde

alifatih1958 ikidir şahit oluyorum cevap veriyorsunuz diye size kızıyorlar :)) Sabrınıza hayran kaldım

Hakaret etmedikleri, kabalaşmadıkları, terbiyesizleşmedikleri sürece problem yok. O kızanların belki tamamı benim çocuklarımdan küçüklerdir muhtemelen. O nedenle pek aldırmıyorum.
Selametle..

alifatih1958

Paranoid tip şizoyum şimdiki bulundugum yerde günde 5.10 tane adam ölüyo sanki teksastayim 😂😂😂 tefeciler faizciler daleveracilar la dolu burasi fatih insanlar nasil orda kuşadasiinda😎

Valla Gölge kardeşim Kuşadası.ndaki insanların karakterlerini bilmiyorum ne yazık ki.
Selametle.

Üst Alt