Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Küshall aktif tekerlekli sandalye parapleji için uygun mu?

AYAK

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Kushall tekerler dahil 9 kilo. Parapleji için uygunmudur arkadaşlar sizce deneyimi olan var mı aranızda? Yarın almayı düşünüyorum sandalyeyi ama yanlış birşey yapmak istemiyorum?

Eğer sıfır alacaksaniz mutlaka gidip deneyeceksinizdir. Görücü usulüyse yani deneme şansı olmadan alacaksaniz, kendi fiziksel sinirlariniz sandalyenin size uygun olup olmadığının belirleyicisi olacaktır. Genel olarak şunu söyleyebilirim, küschall piyasadaki en iyi 3 aktif sandalyeden birisidir. İhtiyaciniz aşırı aktiflikse kesinlikle Pantherayi tavsiye ederim. Onun dışında son derece sağlamdir ve yeterince aktiftir. Hangi modelini almayı düşünüyorsunuz?

Kushall R 33 model. Acaba ben araca bindiğimde sandalyeyi içeri alabilirmiyim onu merak ediyorum? Model nasıldır kullanan tecrübesi olan arkadaşlar var mı?

AYAK
Mümkün olduğu kadar çok sandalye denemek lazım. Eğer janjanlı ürün istiyorsanız, Kuchall dahil tipini beğendiğiniz herhangi bir sandalye alabilirsiniz. Ama ben ne istediğini biliyorum, iyi bir aktif sandalye alacağım, en doğru şekilde oturayım, en az güçle maksimum hareket edebileyim, sandalye kusursuz bi dengeye sahip olsun, kusursuz bi teknik hizmet istiyorum derseniz, Panthera dünyanın en iyi aktif sandalyesidir.

gadjodilo "İhtiyaciniz aşırı aktiflikse kesinlikle Pantherayi tavsiye ederim" demiş ama ben buna çok katılamayacağım. Panthera her sandalye kullanıcısı için uygundur. X ve U3 Light modelleri çok iyi kullanıcılara hitap eden modellerdir ama U3, S3 ailesi her kullanıcıya uygundur.

Pek çok sandalyeyi alıp sattığım için deneme şansım oldu. Panthera nin fiyatına göre şuan için piyasanın en iyi sandalyesi olduğunu söylemek abartı ya da reklam olmaz. Özellikle otomobil kullananlar sandalyelerini yan koltuğa transfer etmek istiyorlarsa bu konuda en konforlu sandalye pantheradır. Zaten konu yan koltuğa transfer olunca seçenekler epeyce daraliyor.

OturanBoğa ilk aktif sandalye deneyimim ilk sandalye alisim aslında ne istediğimi bilmiyorum çünkü hiç kullanmadım. ben sadece kushall R 33 alırsam pişman olur muyum

Küshall 'da benim gördüğüm en büyük sorun kişiyi sandalyenin içine gömmüyor, dışında bırakıyor.

AYAK

Deneyeceksin kardeşim. Aktif sandalye uzaktan/denemeden A LIN MAZ! Denediğinde neyin iyi olduğunu hemen anlayacaksın zaten...

bu sorunun cevabi "herkesin kendine yakışanı giymesidir" ;) ;)
sandelye cok guzel olabilir ama sizin şartlarınız ona uygun değildir.
bu yuzden deneyip alın mutlaka.

@hozgul

o ozellik kushall ın şanından geliyor ;)
oturma acısı rahatlık olarak guzel oluyor . erkeklik içinse sıkıntı :D

Libertarian teşekkür ederim sandlaye bugün kargolandi gidebilme imkanim olmadigi için hayırlısı olsun. Olmazsa iade ve değişim yapilicak.

AYAK

Dilersen sandalye geldiğinde üzerindeyken (öncen, yandan, arkada) çekilmiş birkaç fotografını buraya at, uygunluğunu değerlendirelim.

Teşekkür ederim. Şuan bir sıkıntı gözükmüyor aktifligine alışmaya çalışıyorum. Şimdi birde minder lazım arkadaşlar önerdiğiniz bir minder var mı OturanBoğa sizin linklerini okudum ama son düşünceniz nedir?

Üst Alt