Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kuzum beee kuzum

Hafaydinli

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
kuzu kurda aşık olmuş kurt bende seni seviyorum gel benimle dağlarda yaşayalım demiş .
kuzu hiç düşünmeden kabul etmiş.tabi ama daga çıkıncakurt kuzuyu yemişşşş

:confused::confused::confused::confused:

kuzunun son sözü seni seviyorum olmuş!kurdunda son sözü bende sebi seviyorum ama:eek:

aşk karın doyurmuyo be kuzum demiş:):D

ÇOK DOĞRU SÖYLERSİN BE AYKIZ MESAJ KUTUN GENE DOLMUŞ. BANATEMİZLEME GÖREVİ VERDE GÜZELCE BİR TEMİZLEYEYİM

Sevgi karın doyurmaz ama ruhu doyurur..Kurdunda ruhu olmadığına göre sorun yok,yiyebilir kuzucuğu;):):)

Aşk tabii ki,karın doyurmaz.:):):)
Aksine,aşk karın acıktırır ...!

Gönül çalamazsın aşkın sazını
Ne perdeye dokun ne teli incit
Eğer çekemezsen gülün nazını
Ne dikene dokun ne gülü incit

Bülbülü dinle ki gelesin coşa
Karganın namesi gider mi hoşa
Meyvasız ağacı sallama boşa
Ne yaprağını dök ne dalı incit

Bekle dost kapısın sadık dost isen
Gönüller tamir et ehli dil isen
Sevda Sahrasında Mecnun değilsen
Ne Leyla'yı çağır ne çölü incit

Gel haktan ayrılma hakkı seversen
Nefsini ıslah et er oğlu ersen
Hüdai incinir inciden versen
Ne kimseden incin ne eli incit

Çok güzel yaşanan gerçekliğe denk bir fıkra bir türkü ile aynenn diyorum ,tam da yaşanan bu aslında..kadının gözlerinin parıldamasına karşılık erkek basit şeylerle uğraşıyor ve bazen de fıkradaki gibi aşkı,sevgiyi,paylaşmayı,beraberliği,fedakarlığı,yiyor,yitik cennet ,kara bulutlarla kaplı..konu uzun,zaman yok ne diyeceksin....aşksız karnı neyleyim.İranlı şair aşık olma kanatların yanar demiş Mevlana uçmayan kanat neye yarar demiş.

Üst Alt