Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KYK borcunda engellilere yönelik indirim hakkı var mı?
banada eve bankadan kağıt gelmişti. ama bana verdikleri başvuru tarihi 2 hafta geçmişti zaten geçmeseydide bişey ödeyemezdim çalışmıyorum. ilerde ödiycez acaba ne kadar alcaklar. bendede 2012den var.
Süresi geçtiği için öyle olabilir. Televizyonda haberlerde çıktı herhalde ya gözünüzden kaçtı yada televizyon izlemiyorsunuz.Çünkü ben bizzat şahidim diyorum yapmadığım şeyi neden size söyleyeyim. İnternetten de aratıp haberlere bakabilirsiniz gerçekten böyle bir şey varmıymış yokmuymuş. Kyk borç yapılandırması diye yazınca detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Limooon
Benimki de 2013den kalma. Geçenlerde yapılandırma varmış sene başında falan sanırım ama benim sorduğum engelli olup engelli indirimi yaptirabilen varmı forumda kimisi var diyo kimisi yok diyor bende KYK genel müdürlüğünu arayıp sordum onlarda öyle bişey yok genelgemizde dedi inşallah yanlış biliyordur yoksa o para nasıl ödenir bilmiyorum baya zorlucak beni aslanharun