Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KYK borcunda engellilere yönelik indirim hakkı var mı?

ertan3451

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
İyi günler %55 raporum var, hiç kyk bursu almadım, kız arkadasım kyk aldı evlendigimizde benim raporumla indirim alabilirmiyiz geri ödemeye

2013 aldığım KYK borcu için indirim yapılır mı?

2013 yılında aldığım KYK borcunu 2021de öderken indirim yapılıyormuş doğru mu yapan varmı?

Breh81

Cevap geç oldu ama evet indirim yapıldı. Ödeyeceğin miktara göre devlet alacağı faizden vazgeçti.Bizzat şahidim ondan biliyorum.

aslanharun
KYK genel müdürlüğünü aradım böyle bisiy genelgemizde yok dedi acaba varda bilmiyorlar mı?

Breh81

banada eve bankadan kağıt gelmişti. ama bana verdikleri başvuru tarihi 2 hafta geçmişti zaten :) geçmeseydide bişey ödeyemezdim çalışmıyorum. ilerde ödiycez acaba ne kadar alcaklar. bendede 2012den var.

Breh81

Süresi geçtiği için öyle olabilir. Televizyonda haberlerde çıktı herhalde ya gözünüzden kaçtı yada televizyon izlemiyorsunuz.Çünkü ben bizzat şahidim diyorum yapmadığım şeyi neden size söyleyeyim. İnternetten de aratıp haberlere bakabilirsiniz gerçekten böyle bir şey varmıymış yokmuymuş. Kyk borç yapılandırması diye yazınca detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Limooon
Benimki de 2013den kalma. Geçenlerde yapılandırma varmış sene başında falan sanırım ama benim sorduğum engelli olup engelli indirimi yaptirabilen varmı forumda kimisi var diyo kimisi yok diyor bende KYK genel müdürlüğünu arayıp sordum onlarda öyle bişey yok genelgemizde dedi inşallah yanlış biliyordur yoksa o para nasıl ödenir bilmiyorum baya zorlucak beni aslanharun

Breh81

Yanlış anlaşılma oldu kusura bakma özür dilerim. Ben normal yapılandırma var demek istedim engellilere özel indirim demek istemedim.

Üst Alt