Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KYK bursu 2022 maaşına engel midir?

bohraz

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar şöyle bir durum var güncel olarak net bir cevap arıyorum
şimdi annem benim bakıcım olarak göründüğü için bakım aylığı alıyor annem kardeşim ve ben aynı hanedeyiz kardeşim üniversiteye başladı bu yıl ve geri ödemeli burs çıktı bu burs almak istediğim 2022 maaşına engel olur mu ?
2 yıl geri ödemeli olarak alıyor bursu kardeşim sonuçta bir bakıma borç veriyor devlet
Yasada ise şartlı eğitim diye bahsediyor ama burs falan demiyor bu konuya cidden bir cevap arıyorum şimdiden teşekkür ederim saygılar..

bohraz
KYK geri ödemeli burslar gelire dahil değildir. ama KYK karşılıksız burslar gelire dahildir.
şartlı eğitim yardımları gelire dahildir

Yani Kalem abla bizimki sayılmaz demek oluyor bu demi bu arada bizler senin bilgilerinden faydalanabildigimiz için çok şanslıyız herkes adina teşekkür ederim size
Birde annem ben kardeşim babamın üzerine olan bir adrese geçmeyi düşünüyoruz babam ikametini almasa bakım parası gelir olarak görünse 2022 alabilirmiyim evin babamın üzerine olması sorun teşkil edermi acaba yanlış anlaşılmasın evlilik yolundayım nasipse bu maaşı alabilirsem zaten kendi ailemi kurup hayatima bakicam ama öncesinde bu maaşa ihtiyacım var..

Merhaba vakflar genel mudurlugu engelli aylıgından yararlanıyorum. 2022 engelli maaşı alabilirmiyim

Kyk bursu

Ben engelli maaşı alan bir öğrenciyim Başka ailemizde hiç gelirimiz yok sadece evimiz var Kyk bursu alırsam maaşım kesilir mi

Esra88779
yukaruda 3 mesaj öncesınde 2 nolu mesajda sorunuza cevap var.eger aldıgın gelıre dahıl edılenden ıse o burs hane kişi başı gelırnı geçmezse maaşınız kesılmez.gelirinizi hesap ederken aldıgınız 2022 engellı maaşını dahil etmeden hesaplama edeceksınız

4yıldır alıyorum 2022 maaşı da alıyorum sıkıntı olmaz hatta başvuruda engelli olduğunu belirt direk çıkar

Üst Alt