Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KYK Bursu için raporu nasıl göndermeliyim?

Glsm654

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba kyk bursunuz başvurdum ve raporumu 5 kasima kadar yollamam lazım. Peki ben bu raporu hocaya mi vereceğim kendim mi postalayacagim bilemedim. Bu konuda bana yardımcı olun

Adres var e devleten başvuru yaparken son sayfada cikiyo 5 Kasım da engec ellerinde olacak sen sakin 5 kasimi bekleme gitmesi enaz 5 gun alir diye dusun ekim sonun da postaya ver ve şunu da unutma kesinlikle noter onayli okacak

T.c genclik ve spor bakanligi yuksek ogrenim kredi ve yurtlar kurumu genel mudurlugu kredi daire başkanligi söğütözu mah. 2176 sok. No.25 çankaya ankara adres bu sen de bi kont et ve bu adrese ya aski yada mutlaka noter onayli sureti diyo inş alirsin bol sanş

Saolun dediğinizi yaptım ve gönderdim erkenden. Peki bişey sorucam rapor ellerine gecmezse veya raporu kabul etmezlerse bildiriyorlar mi?

Üst Alt