Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba bu bursu aldığınız / alacağınız süre aralığında hesabınıza genellikle ayın 7 sinde yatar. burada bir detay var idi orayı tam hatırlayamadım mesela tc kimlik nosunun son hanesine göre kiminin ayın 7 si kiminin ayın bilmem kaçı yatıyordu öyle bir detay.
eğer sorduğunuz soru mesela bu yılın 30 temmuzu son tarih olarak görüntülenen bir kyk bursunun ağustos 7 gibi tekrar bir ödeme yapılıp yapılamayacağı ise hayır böyle bir ödeme yapılmıyor.
her ne kadar siz e devletten ayın 28i 29 u gibi alacağınız bursu görebiliyor olsanız da 30 temmuz son tarh olduğunda 7 ağustosta burs almıyorsunuz.
eğer sormak istediğiniz soru şöyle bir şey ise: tezli master programına kayıtlı bir öğrenci ne kadar süreyle burs alır? o zaman bu süre 2 yıl olarak tanımlıdır. yalnız siz bence e devletten kontrol edin burs alacağınız tarihler sistemde e devlette bellidir. bazen sistem bakıma uğrayabiliyor ve belki 6 ay veya daha uzun süreyle bu bilgilere ulaşmanız mümkün olmayabilir ancak bu durumlardada kyk iletişim numarası üzerinden yine bu bilgiye telefonla arayıp ulaşmanız mümkün.
Tezli YL öğrencisiyim. Bir arkadaşım en son Aralık ayında yatacak dedi ama biraz saçma geldi. Bu soruyu o yüzden sordum. Çünkü lisans bursu son yılın Haziran ayına kadar ödeniyor da neden Yl bursu son olarak Aralık ayında ödensin?
eskilerden bir öğrenci olabilir belki bilmiyorum. yada mesela eğitime başladığının ertesi yılı kyk bursuna başvurmuş olma ihtimali var. Ama tezli yl programlarına bildiğiniz üzere yılda iki defa alım yapılmakta. tüm bunlar gözönüne alındığında ihtimal...
Ağustos 2015 yılında tezli yüksek lisansa başladım o yıl eylül ayında kyk bursuna başvurdum ve kazandım. 2017 haziran ayında da ayın 7'sin de son bursu çekmiştim. İstorika