Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

L1 seviyesinde omurilik kırığı ve doktor hatasi ile sinire vida saplanması..?

Gulyureklim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamun aleykum arkadaslar,

oncelikle hepinize yuce mevlamdan acil sifalar diliyorum. bu konuda bilgisi olanlar varsa allah rizasi icin yazar misiniz..

bundan uc hafta evel esim kaza gecirdi, merdivenden dustu. ilk ameliyatindan sonra bacaklarini hissediyor kipirdatiyordu, ikinci ameliyatta dr platin koyacagini soyledi ve operasyon iyi gecti dedi. bekledik bir kac gun sandik ilk operasyonu gibi olucak, ama dr esime sen omur boyu yururemezsin deyip , engelliler spor merkezine gonderdi!
kabullenemedim bunu. baska bi dr dan randevu aldim ve o doktor filmlerine bakar bakmaz, senin sinir damarlarina vidayi sabitlemis dedi. tekrar ameliyat olucak diye unv buyuk bir hastaneye kaldirtti. sali gunu yeniden operasyonu olucak.
doktorlar, bilemeyiz ne kadar zarar verildigini %1 ila 5 arasinda umut verdiler. riskli bir operasyon diye uc profosor girecek ameliyatina...

boyle bir olayla karsilasan veya duyan arkadasimdan allah rizasi icin yazmasini rica ediyorum
yuce rabbim kimseyi umutsuz birakmaz insallah...

Hay Allah! Çok geçmiş olsun.
Bu konuda emsal olabilecek birileri olamaz. Zira hasarın tam nerede ve hangi yoğunlukta olduğuna göre değişir her şey. Çok hasar oluşmamış olmasını ve yapılacak ameliyatın başarılı geöçmesini umalım...

Doktorun, "yürüyemez" demesine de çok takılmayın. Dediğim gibi, hasarın ne götürüp görütmeyeceğini kimse öyle şıp diye bilemez. Hele bir ikinci ameliyat başarılı olsun, sonrasına sonra bakarsınız. İlk iki sene çok önemli. Yüksek moral, bilinçli fizik tedavi ve azimle bugünden daha iyi bir yere geleceğiniz muhakkak.
Sabır, saygı ve sevgi. Şimdi sadece bunlara odaklanın...

Zamanla güzel haberlerinizi bekliyoruz. Çok geçmiş olsun tekrardan.

selam tekrar
çok saolun allahim razi olsun.
ben yurt disinda belcikadayim. kalvyem turkce karakter degil, basligi duzeltmissiniz.. tsk ederim.
allah razi olsun ilginize tskler
,insallah yuce mevlam tum hastalarin sifasini versin tez vakitte sevgiyle kalin allaha emanet olun....

Aleyküm selam...öncelikle büyük geçmiş olsun Allah cc. acil şifalar versin.Bilimsel olarak elinizden geleni yapın; ameliyat, fizik tedavi vs. Sizin yaşadığınız olayı birebir yaşayan yoktur belki ama kaza, ameliyat vb. sebeplerle sizin yaşadıklarınızı yaşayan çok kişi var.Buradaki yazıları zaman ayırıp okursanız faydalı olacağını düşünüyorum.

Hasbünallahü venimel vekil.(Allah bize yeter O ne güzel vekildir.) Manevi olarak ne kadar güçlü olursanız o kadar kolay atlatırsınız.Allah cc. kolaylık versin...

Saolun allah razi olsun... amin cumlemize insallah... allah yar ve yardimcimiz olsun her daim insallah.....allaha emanet olun.....(Allah bize yeter O ne güzel vekildir.)

bence hukuki boyutuna da bakın.yapılan doktor yanlışı ise bunu yargıya taşıyın.kimsenn hayatını değiştirmek kimseye kar kalmamalı

okuyunca üzüldüm...yine doktor hatası......siz doktorların olumsuz konuşmasına aldırış etmeyin..elinizden geldiği kadar ilk 2 yıl ftr ye önem verin...
bu olayıda hukuki boyuta taşıyın...ortada bi hata varsa doktor cezasını çeksin...geçmiş olsun..

Çok geçmişler olsun..Acil şifalar dilerim..Yüce mevlam hepimizin yardımcısı olsun..

Hepinizden cümlemizden allahim razi olsun , sizlerede acil sifalar dilerim...o doktor cezasiz kalmiycak insallah allahin izniyle sali gunu esim operasyon gecirecek ondan sonra kagitlari elime alip avukata gidecegim bi insanin hayati ile nasil oynanirmis hesap vericek... allah cumlemizin yar ve yardimcisi olsun........

şimdiden eşinize çok geçmiş olsun...inşallah eski sağlığına kavuşurr.

amin insallah saolun allah bin kat razi olsun sizlerden cumlemizden, insallah..allaha emanet olun ,allahin selami hepimizin uzerine olsun,....

bugun evlilik yildonumumuz ,yarin ameliyat gecirecek sizlerden allah rizasi icin dualarinizi bekliyorum ....... hayat boyle bir sey iste yarinimizin garantisi yok allahim hayirlisini versin ne verirse.:(

tkr Selam ,
esim ucuncu ameliyati da gecirdi , ikinci ameliyatta yapilan yanlislik icin yapildi bu da , vidayi sapladigi sinirden cikartmislar ve digerki ni de serbes birakmis onu da duzelttikelrini soylediler
simdi fizik tedavi hastanesinde kaliyor bir ay oldu 3 uncu ameliyati gecireli , henuz iki haftadir sandalyeye oturup sporlarini yapabiliyor , ve dun doktoruyla gorusme yaptik birlikte ,zararin cok oldugunu tam kesi olmadini soyledi yani %1 umut verdi: elektrik sok verdiklerini ve henuz hic bir tepki vermedigini soyledi ,

allah sonumuzu hayr eylesin simdilik durumu bu , engelsiz bir dunyaya en kisa zamanda kavusmak dilegiyle ..

Bugün,DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNDE,bunca özürümden dolayı sizden özür diliyorum.

cok tsk ederim , sizede cok gecmis olsun allah acil sifalar ihsan eylesin cumlenize insallah..gatayi oneririm derken orasi neresi bilemedim ben yurt disindayim turkiyede yasamiyorum anlayamadim ozur , yurume aleti dediginiz volkir nasil bir sey demir mi ?

*GATA: GÜLHANE ASKERİ TIP AKADEMİSİ

**wolker (Yürüteç)
wolk%C4%B1r.jpg

cok tsk ederim ilgilerinize, sizlerede cok gecmis olsun allahtan acil sifa dilerim..su anki durumu esimin henuz hic bir degisme yok bazen bacaklarinin agridigini soyluyor bazende uyustugunu bazen cok sert bir tepki haricinde hic bir sey hissetmiyor...halen ameliyet olan kismi cok acidigini soyluyor....

Üst Alt