Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

L3'te çökme kırığına verilen oran için itiraz etmeli miyim?

cemal1453

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim epikirizde de %50 l3 te çökme kırığı var bana ilk önce üniversite hastanesi % 23 bu l3 teki kırık için kalıcı rapor vermişti biz sigortadan para almak için çıkartığım rapora sigorta şirketi kabul etmedi onun yerine bende bağlı olduğum ilçe devlet hastanesine gittim oradanda %13 verdiler bu durumda ne yapayım itirazmı edeyim yoksa bu yeterli bir oranmı bu sakatlık için

Bence itiraz edin, il sağlık müdürlüğü başka bir hastaneye sevk etsin

sağlık raporu

arkadaşlar adli tıp raporum %64 geldi ama normal engelli raporum %40 %64 raporu üniversite hastanesi verdi bana tavsiyeniz nedir tekrar rapor çıkartıp oranı yükselteyimmi engelli raporu için %40 yada %60 olmasının benim için avantajı neler olabilir

Trafik sigortasından mı tazminat alıcaksınız?

Ben bedeni hasar ve sigorta uzmanıyım.Size rapor konusunda şunu önerebilirim; raporunuzun oranı ne kadar yüksek olursa alacağınız ücrette okadar artar.her hastanenin oranınında kesinlikle farklı olduğunu savunuyorum aslında olmaması gerekiyo ama öyle bikaç hasteye gitmenizde fayda var rapor için.

Üst Alt