Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Problem değil aklınıza gelen herşeyi sorun . elimden geldiğince cevaplıyım .. birbirimize yardım etmek için burdayız
bende öne eğildiğimde kendimi rahat hissediyordum . omurilikler arasında açılma olduğu için o anlık sinire baskı azalıyo yada kalkıyo.. bu yüzden bi rahatlama mevcut.
Ameliyatım açık oldu . ameliyat yeri yaklaşık 10-12 cm - 24 adet tel zımba ile dikiş atıldı.. bana sormadılar ameliyat uzun süreceği için genel anestezi olacaksın dedi. ameliyat yerim belimde (yan taraf değil ) ameliyatım yaklaşık 5-6 saat sürdü . ameliyat sonrası 1 gün yoğun bakımda kaldım , ( karaciğerden problemim vardı her saat kan alındı değerler kontrol edildiği için ) sonra servise aldılar. servisde 3.gün çıkabileceğimi söylediler ama ben 5 gün kaldım ( kendimi iyi hissedince çıkış yaptım ) . ameliyattan çıktığımda sonda takılıydı problemler yaşadım söktürdüm , bi daha da takılmadı . ameliyattan 10 gün sonra da dikişlerim ( yani zımbalar ) alındı ..