Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Laborant ve veteriner saglık mezunları, EKPSS'den kaç puan aldınız?

Şevket KAYA

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Laborant ve Veteriner Saglık bölümünden EKPSS'ye giren var mı???
EKPSSP2: 84,17495
Ben girdim sonuç bu...
Allah tüm girenlere hayırlı ekmek nasip etsin.

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 75 küsür aldım 1404. Yüm acaba başka kim kaç aldı

Siz laborantlik mı veterinerlik mi düşünüyorsunu

veysellabvettek

Vallahi tam olarak bi düşüncem yok.
Alımlara göre yol belirlemeyi düşünüyorum açıkcası...
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

puanm 83,72 sıralamam 353 umarım kadro açılır..

inşallal fazla lab. ve veteri. sağlık prog. mezunu yoktur da atanırım. çünki 70 puan çok düşük bir puan.

hangisi için kadro açılırsa onu yazcm.laborantlarn derecesi 9 veteriner teknikerlerinin 7 ama laborantlarnda maaşı yüksek olur.. karar veremedm.kadroların açılmasını sabırsızlıkla bekliyorm :)

Bende 74.89 aldm lab ve veteriner sağlk atanırmym ilk atamada

Memurluklarda dereceye göre maaş artar 14ten 1 e doğru gider calistikca .sanrm 2 ya da 3 yılda 1 derece artıyor.derecen arttıkca maaş yükseliyor..

Ilk giriste ogrenim duzeyine ve kadro çeşidine göre derece değişiyor teknik kadrolarn derecesi yüksek

100 TL oynuyor herhalde emin değilm.veteriner sağlık teknikerlerinin maaşı iyi gözüküyor ama laborantlar döner sermaye alıyorlar.ve tutarsan nöbet parası .maddi açıdanda bakmak lazm ..

Haklı olabilirsin laborantlığı bende düşünüyorum iyi bir fırsat bence hem bence itibarında sağlık sektöründe daha yüksek

önlisanslar Sağlıkçar Herkes kendi bransını yazabilir m ?

Hadi Herkes Kendi bransini yazsin az cok fikir sahibi olalim..

benim ailemde laborant olmamı istiyor kadro açılırsa yazcm.2012 ve 2014de açılmş umarm yine açılır.korkuyorm açılmyck diye düz memurlk yazmak istemiyorm

kadro açılırsa çoğu kişi girer 64lere kadar düşmüş puanlar.keşke 15 laborant 15 veteriner sağlık teknikerliği açsalar.girme ihtimalmz artar

Tarım bakanlığında toplam 16 boş kontenjan varmış hepsini bize ayırmazlar ama laborantlıkta umutluyum

Tıbbi laboratuvar mezunuyum sizn laboratuvar dediğiniz bu dgl dmi bzm kodumuz 3023

Üst Alt