Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lada Vesta fiyatıyla tam engellilere göre

25-30 bin arası Türkiye de satılması imkansız!!
Araç daha tanıtılmadı bu ay içinde tanıtılacak ve seri üretime başlanacak.

Türkiye'ye geldiği zaman, hiç duymadığımız vergiler ile araç 40-50 bin arasına satılır.

sedan bana uymuyor. 2 sandalye + havalI yatak = minimum station wagon

Lada vesta önümüzdeki yıl yani 2016 ağustos veya eylül de satışa sunulacak bilginize

Bu aracı bende ilk günden bu yana takip ediyorum evet fiyatı büyük ihtimalle vergiler ve rekabet göz önünde bulundurursak araç 40 bin veya 45 bin lira olacak

türkiyede vergiler ve vergi çeşitleri çok fazla.bu yüzden fiyatı artabilir.rağbet olursa ve dolar kurundaki yükseliş ile dahada artar.

Merhaba arkadaşlar , sitenize ilk kez giriş yaptım. henüz ciddi anlamda acemisiyim . eğer bilmeden hata yaparsam kusura bakmayın lütfen

tekrar Merhaba ,
bir konu ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var ..biz evde 3 kişi yaşıyoruz. ben , abim, annem ... annem rahmetli babamdan sgk emekli maaşı alıyor. en son aldığı maaş 910 tl -.. abim 2022 evde 3 ayda bir aldığı engelli maaşı ve evde bakım parası almakta. ben asgari ücretle çalışmaktayım. benden maaş bordrolarını talep ettiler sosyal hizmetlere gönderdim. bunun neticesinde bizim maaşımız kesilir mi. yada 3 ayda bir aldığı 2022 mi yoksa evde bakım parası mı yada tümü her iki ödemesi de kesilir mi .

Üst Alt