Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Laptoptan hotmail uzantılı msn adresini açarken 81000605 hatası veriyor?

mami6

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar ben leptop kullanıyorum msn acmaya calısıyorum bu hatayı verıyor hata kodu 81000605 cıkıyor windowslive msn acıyor hotmail acılmıyor surumu sıldım yenıden kurdum ama sorun duzelmedi bilgisi olan yardımcı olursa sevınırım...

Bakalım işe yarayacak mı? Bu arada Vista mı kullanıyorsun onu da yazar mısın bir?

Bilgisayarıma gir
Araçlar-> Klasör Seçenekleri de
Gizli dosyaları göster seçeneğini seç
Document and Settings'e git
Oradan Local Settings'e gir
Windows Live Contacts klasörünü bul ve içindekileri sil
MSN'e tekrar girmeyi dene

Reset attın mı bilgisayara? O zaman da olmuyorsa ben maalesef yardımcı olamayacağım demektir. Üzgünüm.

sagolun olmuyor denedım tsk ederım ilginize...

Bilgisayarınızın tarih ve saatini güncelleyin / aynı menüden İnternet saatini güncelleyin..

İkinci olarakta DNS ayarlarınızı
208-67-222-222
208-67-220-220

olarak değiştirin deneyin olmadı sistemi eski bir tarihe alın daha önce sorunun yaşanmadığı bir tarihe..

leptop kullanıyorum windos 7 geri yukleme yapılmıyor artı wınn baglandıgım icin dns desısmıyr

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı>AppData\Local\Microsoft\Messenger 'ın içindeki dosyaları silin.
Sonra,
C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Appdata\Local\Temp\MessengerCache 'in içindeki silin ve oturum açmayı yeniden deneyin.

cok sagolun hepsini sıldım teklı surum kurdum kafayı yemekten kurtuldum

valla sıldım hepsini yenı bir msn indirdim ama tam bilmemekle beraber teklı acılıyor suan bende nasıl hallettım bilmiyorum ama

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı>AppData\Local\Microsoft\Messenger 'ın içindeki dosyaları silin.
Sonra,
C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Appdata\Local\Temp\MessengerCache 'in içindeki silin ve oturum açmayı yeniden deneyin.

Aynı sorun bendede var ama bu klasörleri bir türlü bulamadım win 7 kullanıyorum. Bende neden çıkmıyor :S

zalim_31 dosyaların gizli olmasın araçlar \ klasör seçeneklerinden aç ve görünüm sekmesine geç orda ortada gizli dosyaları göster i işaretle tamam veya uygula de sonra tekrar bak dosyalara tabi birde win 7 buraya erişme izni vermiyor bulursam onuda yazarım sayende bunuda fark ettim .:)

Mesengerden bende şikayetciyim, son sürümde bir sürü uygulama indirdim resim, mail vb. uygulamalar ,ekrana bazen mail uygulama penceresi zıng diye cıkıyor başlıyor hotmail adreslerini taramaya , pc den komle kaldırıp sadece mesengeri kurayım dedim bu seferde ekle kaldırdan diğer uygulamaları kaldıramıyorum.Eski sürümler cok sade ve kullanışlıydı.

zalim_31 dosyaların gizli olmasın araçlar \ klasör seçeneklerinden aç ve görünüm sekmesine geç orda ortada gizli dosyaları göster i işaretle tamam veya uygula de sonra tekrar bak dosyalara tabi birde win 7 buraya erişme izni vermiyor bulursam onuda yazarım sayende bunuda fark ettim .:)

Haklıymışsın dosyalar gizliymiş nasıl unuttum ben bunu :) Dosyaları sildim ama hiç birşey değişmedi hala aynı hata :confused:

mami6 arkadaşım 3G wın modemle baglandıgın için internetde 3g altında baglantın olursa mealesef msn ve sayfaların cogu zaman açılmaz 2g üzerinden baglandıgın için baglantın cok yavas oluyor onun için de hata veriyor maslesef aynısı benım basıma geldi avea jet kullanıyorum cogu zaman hiç bir sekilde memenun degılım

zalim_31 bir de şunu deneyin;

Başlat'dan Çalıştır'a tıklayın, Çalıştır komutuna şunları yazın;

regsvr32 softpub.dll
ve Enter'a basın.

Daha sonra Yeniden Başlat'dan Çalştır'a tıklayın ve şunları teker teker yazarak Enter'a basın;

regsvr32 Dssenh.dll
Gpkcsp.dll
Slbcsp.dll
Sccbase.dll

zalim_31 bir de şunu deneyin;

Başlat'dan Çalıştır'a tıklayın, Çalıştır komutuna şunları yazın;

regsvr32 softpub.dll
ve Enter'a basın.

Daha sonra Yeniden Başlat'dan Çalştır'a tıklayın ve şunları teker teker yazarak Enter'a basın;

regsvr32 Dssenh.dll
Gpkcsp.dll
Slbcsp.dll
Sccbase.dll

Buda işe yaramadı :((((((

Bilgisayarınızın saat ve tarihini bi kontrol edin.. Eğer saat ve tarihte problem yoksa modeminizin içinden firewall ayarlarınıza bi bakın..

Üst Alt