Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Laptopun şarj cihazı bozuldu. Garanti kapsamına girer mi?

attex

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar media Markt tan samsung laptop almıştım 2 yıl garantisi var şarj aleti bozuldu sanırım garanti kapsamına girermi ????

Şarj aletinin bozuk olduğundan emin misin? aynı model başka bir şarj aleti bulabiliyorsan onunla bir dene bence... sorunun cevabı ise evet girer. Bilgisayarın tamamı garanti kapsamındadır şarj cihazıda bilgisayarın bir parçası sonuçta.

Şarj aletinin bozuk olduğundan emin misin? aynı model başka bir şarj aleti bulabiliyorsan onunla bir dene bence... sorunun cevabı ise evet girer. Bilgisayarın tamamı garanti kapsamındadır şarj cihazıda bilgisayarın bir parçası sonuçta.

Öyle tahmin ediyorum bulamadım aynı şarj aletinden ordan deneyebiliyorlar mı önceleri şarj aletinin kablosu ile oynayın şarj ışığı yaniyordu şimdi tamamen gitti başka ne olabilir ki

büyük olasılıkla senin dediğin gibidir ben emin olmak adına test yapmanı önermiştim.

himm

Evet haklısın Denemek te yarar var

Üst Alt