Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Larenks Ca Rapor Oranı ne olur?

chiko_url

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi günler.Larenks (Gırtlak ) kanseri nedeni ile Subat ayinda parsiyel larenjektomi (Yarim Girtlak) 1 ay sonrasinda "Nüks " nedeni ile Total Larenjektomi ameliyatları gecirip Girtlaginin tamami alinan,Ameliyat sonrasi boyunda kalıcı nefes deliği olan ve ses telleri alindigi için konusma fonksiyonunun tamami yok olan biri icin rapor oranı sizce kac olur?
Raporu almak icin ameliyat olunan hastaneye yerine baska hastaneye basvuru yapmak oran acisindan eksi bir hareket midir?Ameliyat olunan hastanede verilen oran daha mi yüksektir?
Ameliyatini yapan doktora sordugumda %90 nın uzerinde rapor alir dedi.Simdiden tesekkurler...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de total larenjektomi ameliyatı geçirdim.Hala konuyu araştırıyorum. Bir çok yerden bir çok cevap aldım fakat net olarak ne yapmam gerektiğine karar vermiş değilim.%40 olarak deniyordu bazı yerlerde ama şimdi siz %90 deyince aklım karıştı.Malulen emekli olmak maaşda düşüşe ve zarara neden olmuyor mu ?

Raporumuzu aldık ama?

arkadaşlar herkese merhaba.

Saglık raporu almak için aylardır bekledigimiz süreç bugün (kısmen) tamamlanmış oldu.Raporda %92 oran var ancak ağır engelli bölümünde hayır yazıyor.
Burada garip bir nokta var.Aynı hastalık sonucu aynı hastanede benzer operasyonlar geçiren bir tanıdık bu oranda rapor almıstı ve agır engelli bölümüne evet ibaresi konulmustu.
Ben de raporu alır almaz itiraz dilekçesi yazdım ve gelecek haftaya gün aldım. Çalışan bayan doktorlara tekrar soracaklarını söyledi.92 Engeli bulunan biri nasıl olur da ağır engelli olamaz anlamıyorum.
hasta konuşma fonksiyonunu tamamen kaybetti ve okuma yazması yok. Oglu olarak sürekli benim yanımda olmam lazım işlerini halledebilmesi için. Ayrıca ileri evre larenks karsinomlu ve nükslü.
İtiraz sonucu degiştirmez ise ne gibi yollar izlemeliyim agır engelli bölümünü evet olarak degiştirmem için.Evde bakım parası almamız gerekiyor bu bizim için çok önemli.

herkese şimdiden teşekkürler...

chiko_url

Merhaba Kardeş , Babam 1 yıl önce Gırtlak Kanseri Ameliyatı oldu ve gırtlak total alındı ve Engelli raporu için
Kulak Burun Boğaz : %68
Endokrin Troid = %10
Onkoloji : %20 verdi
60 Yaş Üstü : %10
Bunun dışında bir oran alabileceğimiz bir doktor var mı siz nasıl yaptınız. Ben bu oranları oranladığım da %90 geçmiyor siz %92 almışsınız başka bir rahatsızlığı var mı hastanızın kardeş acil cevap verirsen sevinirim.

Cevap verebilecek biri yok mu ? Daha önce Gırtlak kanseri ameliyatı olmuş ve rapor almış biri.

Merba babam bir aydir girtlak kanser teshisi konuldu nefes alamadigi icin bogazindan delik acildi bursa uludag unversitesinde amelyata gun bekliyoruz sormak istedigim engelli raporunu direk doktorumu vericek yoksa saglik kuruluna mi bas vurmamiz gerekiyor

cıcek

Geçmiş olsun doktorundan ekipiriz alıp hastalığı ile ilgili durum bildirim raporu alıp heyete başvuracaksınız

Üst Alt