Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lateks Yataklar hakkında bilgisi olan ya da kullanan var mı?

Konular
3
Reaksiyonlar
0
Yeni bir yatak almak için araştırma yapıyorum. Önceki açılmış konuları incelediğimde forumdaki arkadaşlar genelde visco yatak ve bedaid in yataklarını önermişler. Bedaid in yatakları bütçemi aştığı için aslında visco yatak almaya karar vermiştim.Ama yatak satan bir firmayla görüştüğümde ise visco yatak yerine lateks yatak önerdiler.
Mağazanın söylediğine göre Lateks yatakların avantajı visco gibi göçme yapmıyormuş ve yatağa gömülme olmuyormuş,olası bir sıvı temasında visco gibi bozulma olasılığı yokmuş,vücuda olan baskıyı minimize ederek yara açılma riskini daha fazla azaltıyormuş.
Açıkçası mağaza lateks yatak öğrenince aklım biraz karıştı.Bu yataklardan kullanan veya bilgisi olan var mı?Yada yatak yüksekliği 20-22 cm yi geçmeyen visco önerisi olan var mı?

Deniz_lee_lee

Sertliği optimum bir yatak olması lazım. Eğer içine gömülürsen, hem rahat etmezsin hem de hareket edemezsin.

Ben Bedaid engelli yatağı kullanıyorum. Şu andaki fiyatı da yaklaşık 2500 TL. Maalesef her şey çok pahalandı...

Başka bir önerisi ya da Lateks yatak deneyimi olan arkadaşlar yazarsa iyi olur?

Üst Alt