Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lazerle varis ameliyatı olan kişiye kaç gün rapor veriliyor?
Ben geçen sene iki bacaktanda lazerle varis amaliyatı oldum. ilk önce 10 gün verdiler ve kontrollü yazdılar. 10 gün sonra benim isteğimle bir 10 gün daha verdiler. Toplam 20 gün. Normalde 10 gündür.
Büyük ihtimal verirler. Bende, lazerden dolayı hafif yanıklar oluşmuştu ve bu yanıklar su toplamıştı. Doktor bunun normal olduğunu lazer uygulaması esnasında buz uygulaması yaptıklarını fakat yine de bu tür sonuçların sıklıkla olabildiğini söylediler. Şimdi iyiyim çok şükür.
merhaba arkadaşlar lazer ameliyatı olduğunuzu belirtmişsiniz benimde ayaklarımda morarımsı varisler bulunmakta doktor lazer ameliyatı ile yok olabileceğini söyledi beni biraz düşündürüyor? lazer ameliyatı olduğunuzu söylemişsiniz acaba öncekine göre bir rahatlama var mı ? tekrarlama gibi birşey söz konusu oldu mu ? nasıl bir süreci var? önerirmisiniz? bilgilendirirseniz sevinirim