Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lazerle varis ameliyatı olan kişiye kaç gün rapor veriliyor?

atatetik

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Lazerle varis ameliyatı olan kişiye kaç gün rapor veriliyor??

Şimdiden teşekkürler

Ben geçen sene iki bacaktanda lazerle varis amaliyatı oldum. ilk önce 10 gün verdiler ve kontrollü yazdılar. 10 gün sonra benim isteğimle bir 10 gün daha verdiler. Toplam 20 gün. Normalde 10 gündür.

teşekkürler tek bacaktan olduğu zaman yine 10 gün rapor veriyorlar mı?

Büyük ihtimal verirler. Bende, lazerden dolayı hafif yanıklar oluşmuştu ve bu yanıklar su toplamıştı. Doktor bunun normal olduğunu lazer uygulaması esnasında buz uygulaması yaptıklarını fakat yine de bu tür sonuçların sıklıkla olabildiğini söylediler. Şimdi iyiyim çok şükür.

10 gün veriliyor bende tek bacaktan oldum 10 gün verdiler

merhaba arkadaşlar lazer ameliyatı olduğunuzu belirtmişsiniz benimde ayaklarımda morarımsı varisler bulunmakta doktor lazer ameliyatı ile yok olabileceğini söyledi beni biraz düşündürüyor? lazer ameliyatı olduğunuzu söylemişsiniz acaba öncekine göre bir rahatlama var mı ? tekrarlama gibi birşey söz konusu oldu mu ? nasıl bir süreci var? önerirmisiniz? bilgilendirirseniz sevinirim

Üst Alt