Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

LCD Televizyon önerisinde bulunabilir misiniz?

ozzy

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
4
Lcd televizyon almayı düşünüyorum.Hangi markayı tavsiye edersiniz.Bir de lcd mi daha çok elektrik tüketir yoksa tüplü televiyonlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler......

Teknolojinin yenilenmesi adına elektrik tüketimi, azalmanın yanında yine teknolojinin getirdigi daha iyi sonuçlara varma adına enerji tüketimi artabilmektedir. LCD televizyonların sanırım hemen hepsinde enerji harcama degerlerini kendinizin ayarladıgı ancak bunun karşılığı olarakta aldıgınız görüntü farklılıgını sunan program seçenekleri var. Marka olarak derseniz akla ilk etapta Samsung, Philips veya Sony gibi isimler gelmekle birlikte eger çok özel farklılıklar aramıyorsanız, mesela, Philips te bulunan ekranda o an ne renk hakimse televizyonun arka kısmında duvara da aynı renk yansımasının oldugu yani daha geniş ve rahatlatıcı bir havanın oluşturuldugu ambilight özelliği gibi bir fark aramıyorsanız LCD dünyasında bilinen tanınmış markalara ekran üretip satan LG markanın 40 veya 42 inch lik, yani 97 - 107 ekran televizyonunu hemde hayli uygun fiyatlara alabilirsiniz...

kardeşim az daha bekle 3d ler çıktı anca piyasaya otursun sonra çak fullhd eve :)

SONY baskada tanimam :) biraz tuzlu ama kalite...

2 yıldır LG 82 ekran Plazmam var... Renkler muhteşem...

Enerji az tüketsin diyorsan 98 watlık 106 ekran phılıps derim ben aldım cok memnunum .

PHILIPS 42PFL5405H LCD TV Fiyat En Ucuz Uygun Televizyon Modelleri ndirimli Taksitli Kampanyalar Fiyatlar Servis

Lcd tv nin özellikleri ful olsun diyorsan avrupada en cok satan samsung tavsiye ederim.
SAMSUNG LE-40C650 LCD TV Fiyat En Ucuz Uygun Televizyon Modelleri ndirimli Taksitli Kampanyalar Fiyatlar Servis

Tabi bu lcd tvleri aldıktan sonra görüntünün hakkını vermek için hdm özellikli uydu alıcı almanı tavsiye ederim.

arkadaşlar bu konuda bende destek istiyorum.

dün hp 82 ekran bir lcd ile sony kdl32-bx400 arasında kararsız kaldım.üstüne elekronikten anlayan bir arkadaşım samsung lcd de en iyi marka 7 veya 8. sürümlerine bak dedi.telefon konusunda canımı yaktığından samsung markası pek güvenilir gelmiyo, şimdi kafam iyice alakbullak oldu:(

vestel'i kullanan yakınlarım pek önermedi.peki sizin model ne?nette bakayım özelliklerine.

Aldığınız televizyon 100 hz. olsun, fotoğraflarınızı izlerken 50 hz. ye göre cok fark ediyor.

LG ve Vestelden uzak durun derım Philips Samsung Sony bu 3 unden vazgecmeyın

yardımlarınız için sağolun arkadaşlar.

hafta sonuna kadar fikrim değişmezse samsung led tv düşünüyorum:)

bende samsung yada phılıps diyecektim.bizimki elektronikçi ya:p oda onlara bakıyor.bizde alacagız ikisinden biri olacak.renkleri çok canlı birde iyiymiş o kadarını bilmiyorum.eşim öyle diyor.hani derler ya ben bilmem kocam bilir esprisi:)

:)
samsungdan biraz şüpeliydim ama bu kadar arkadaş da önerdiyse vardır bir hakikat dedim kararı samsungdan yana kullandım:p

Üst Alt