Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

LED TV arka soket için kablo uyumuyor ne yapmak gerekir

Zorro

Aktif Üye
Konular
247
Reaksiyonlar
1
LED TV arka soket için kablo uymuyor ne yapmak gerekir

LED televizyon Aldım,arkada scart, 3 hdml, ve audio giriş soket bulunmaktadır

Eski televizyona uyan kamera güvenlik sistemi kablosu

Bu yeni aldığım LED TV ye uymadı
Ne yapmak gerekir
Nasıl kablo almak gerekli
Lütfen cevap veriniz

İnternet kablosu alcan modeme takcan tv internetlimi

Zorro elektronik satan işyerlerinde bağlantı dönüştürücü aparatlar satılmakta. Önceden resim çekerek gidersen tarif etmekle uğraşmazsın . Servis bayiilerinden satın almak daha pahalıdır .

Modem yoksa giremen nete

Tvden

İnternet değil
Oturduğum binada güvenlik 5 kamera göstermesi için kaplo

Hmm bilmiyom

Komşu yokmu soruver

rf ara kablosu değilmi o ,led tvnin eski tip anten girişine bağlayacaksın.Tv menüsünden gitişler var hdm 1 ,hdm2 vesaire orada tv işaretliyeceksin.Sonra kanal araması yapacaksın güvenlik kamera yayınını bulana kadar.Eskiden kasetli videolar vardı bazı tvlerde av tuşu vardı ayara gerek olmazdı av tuşu olmayanlarda kanal arama gibi tarama yapılırdı yayını bulana kadar.

Evet
Maalesef LED TV de soket yok çanaktan gelen soket var ama yayınlar var
3 hdml,1 scart,1 USB,2 audio girişleri var
Kumandadan hangisini seçerseniz o gösterir galiba

Evet haklısın
Ama o da elektrikli kalabalık yapıyor
LED TV yi duvara monte ettim şimdi onu nereye koyacağın kutuyu, kalabalık yapar uğraşmaya değmez
Sadece kablo arıyorum

İnternetten bunu buldum Olur mu 10 TL
Ucu scart
LED TV de scart girişi vardır
Sadece görüntü almak için

Bir de bunu Bu da 10 TL
Rca-rf kablo

Uyar mı şimdi -DORLİON- faruk34

Duvara takılan çıkış rf kablo yer böyleydi

Son düzenleme:
%100 uyuyor
Ama çalıştırırmı bilemem
Yine de sipariş vereceğim
Hepsiburada ya

uste attığın scart aparatında sarı-kırmızı-beyaz girişler led tvde olması lazım bunlar normal video ve ses girişi vcd pleyerlerde ve eski tip video kameralarda kullandığımız.O işine yaramaz siz duvardaki eski tip anten girişindenmi kamerayı izliyordunuz öyle ise eski tip anten girişli led tv olmadan izleyemezsin görüntüyü .

Neden yeni tip LED TV de yoktur giriş
Scart ve Hdml olduğuna göre bunlarda izlenir

maliyeti düşürmek içini bir de artık bu sistem pek rağbet görmediğinden özelliği eklemiyorlar.
bunu 10 tl lik aparatlarla çözemezsiniz çünkü onlar yetersiz kalır bir dönüştürücü cihaza ihtiyacınız var

Direk hazır dönüştürücü cihazı alır işinizi görürsünüz şurada satılıyor (garanti veremiyorum yine de )

Daha sipariş vermedim ama yarın vereceğim ucuz mal olması değil, kalabalık yapmaması önemli,
LED TV bin kumandadan Source tuşuna basınca sistem giriş adları yazar Hdml,scart,usb hangisine taksıysan ona basılacak galiba. Yine de bir deneyelim, nasıl olsa ucuz mal.

Tarif ettiğiniz ürün 105 TL
Kalabalık yapar, elektrikli Ayrıca adaptörü fişe takıp uğraşmak mesele
-musti-

sizin tv nin arkasında scart girişi varmı ?

veya tos jak video girişi mevcutmu ?

diğer yazılarınızı okuduğumda adaptör bağlantısının sıkıntı olacağından bahsetmişsiniz ancak şöyle bir durum söz konusu görüntü almak istediğiniz kamera 12 volt 5 amper ile çalışan bir kameradır bu sebeble her durumda kameradan görüntü alabilmek için adaptör kullanmak zorundasınız .

Eskiden 72 ekran Beko tüplü TV de nasıl direkt adaptörsüz çalışıyordu
Sadece rf kablo ile

Binada yöneticiye sorduğumda kendiside duvara takılan LED TV kullanır ama arkasında rf kablo girişi varmış sorun olmadığını söylüyor.

Maalesef ben de LED TV arkada rf kaplo giriş yoktur, scart-hdml-usb Girişleri vardır

vatan dan aldın sanırım bilmiyorum ama eğer ürün değişimi yaparlarsa 200 tl üzerine verip Seg40'' 102 CM FHD LED TV ile değiştirebilirsin,
bunun hem ekranı büyük hem full hd video filan da oynatıyor seninkinde oynatıyor mu bilmiyorum. Anten girişi de var yazıyor özelliklerinde,
incele istersen.

Vatan linki

Özelliklerinin ayrıntıları şurada.

İnternetten bunu buldum Olur mu 10 TL
Ucu scart
LED TV de scart girişi vardır
Sadece görüntü almak için

Bir de bunu Bu da 10 TL
Rca-rf kablo

Uyar mı şimdi -DORLİON- faruk34

Duvara takılan çıkış rf kablo yer böyleydi
Yine olmadı, Aldığımız malzemelerde çalıştırmadı.
TV nin arka soketleri bu

Nasıl olacak bilen var mı?

Mka bilmiyomu ona sorsan Zorro

Bende anlamıyom yardım ederdimde

Üst Alt