Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Leponex ve muadili olan Clonex piyasada kalmamış!?

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Çevremde senin gibi talepte bulunan çok kişi var. Her isteyene 1 KUTU XANAX verecek kadar bonkör değilim. Ayrıca dün leponex veren 4-5 eczane buldum. Senin merhametine muhtaç değilim. Dert etme...

dreamer1

Sen İzmir'desin Ben İstanbul'dayım Burada da var ama 20 eczanenin 5 inde

İlginç,

İzmir'de daha mı çok mevcutmuş?:confused:

Valla ben burada internetten bütün eczaneleri tek tek arıyorum Sonuç bu şekilde

Agustos ta tekrar uretime baslayacak Clonex firmasi. Bilginiz olsun.

Valla bizim eczacı elinde yoksa bile farklı ilden bile ilaç getirtiyor..

Herkes her eczacı böyle olsa.

bende invega yı bulamıyorum sağolsun eczane başka illerden getiriyor

Leponex veya clonex( klozapin) eczanelerde bulunuyormu?

Arkadaşlar bu ilaç geçen bulunmuyodu o yüzden doktor yazmadı. Şu an piyasadamı yeni almış olanınız varmı ?

akhineton yazılmıştı banada hiçbir eczanede yoktu. Art niyetli kullanımlar yüzünden gerçekten hasta olan insanlar mağdur oluyor bazı ilaçlarda...

doktor klozapin diye yazar eczane ya clonex verir ya da leponex acaba hap zarar veriyor diye mi piyasaya düşmüyor

Perseküsyon,
Ben teşekkür ederim😊...

Ahmet T,
KÂRLI OLMAYACAĞINDAN ÜRETİLMİYOR
Kur artışı nedeniyle ilacın fiyatı Avrupa pazarına göre Türkiye’de düşük kaldı. Bu nedenle başka ilaçların da başına geldiği gibi firma artık klozapin etken maddeli ilacı(Leponex) Türkiye piyasasından çekti. Hatta sitelerinde yer alan ilaç portföyünden de klozapini çıkardı.😔

Son düzenleme:
Ahmet T

Hap zarar veriyor diye değil. Sağlık bakanlığı yabancı ilaç şirketleriyle kur fiyatı konusunda anlaşamıyor. Bu yüzden clonex bir dönem piyasada yoktu Ama şimdi yine benzer moral bozucu haberler çıkıyor. Bakanlığın borçları kabardı. İnş. yine aynı olumsuz durumu yaşamayız Amin...

Leponex Veya Clonex kulanan var mı??

Merhaba

Ben sadece Clonex 300 kullanıyorum.Akşam 9 gibi alıyorum ilacımı.Aranızda tek ilaçla hayatını idam ettiren var mı.????

Üst Alt