Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Leptop markası

keskinay

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar sizden ricam leptop almak istiyorum ama hiç anlamam nasılbir marka model tavsiyenizi bekliyom.hızlı.saglam.teknelojiye uyacak birazda hesaplı diye düşünüyom ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

arkadaşım marka önemli degil özelikleri önemli nasıl bir özeilkle loptop arıyorsun 600 itibaren loptop bulurursun

teknolojiye uyacak birsey istiosan bir laptopta en önemli şey işlemcisidir, günümüzde i7 işlemci laptoplar var ancak fiyatları oldukca pahalıdır...eger ki onları alabilecek maddi gücün yoksa, bu yüzden sana p8700 işlemcili bir model önerebilirim...

marka olarak kalite sırası şu şekildedir...

1- toshiba
2- sony
3- asus
4- casper

sonra ise ekran kartına önem vermen gerek, şu anda piyasadaki en iyi ekran kartı NVIDIA dır...

buraya tıklayarak ekran kartı sıralamasına bakabilirsin...

buraya tıklayarakta işlemci sıralamasına bakabilirsin...

ayrıca bu siteye göre en popüler laptop sıralaması asagıdaki gibidir:

% Share of 122,720 Clicks / Click Count

1. Dell XPS M1330
6.0% / 9354
2. Dell Inspiron 1520
5.0% / 7813
3. Lenovo (IBM) ThinkPad T61
3.6% / 5521
4. Sony VAIO FZ
3.0% / 4638
5. Dell Inspiron 1420
3.0% / 4594
6. Lenovo (IBM) ThinkPad T60
2.0% / 3145
7. Toshiba Satellite A130 / A135
2.0% / 3097
8. HP Pavilion dv6000t
2.0% / 3064
9. Sony VAIO SZ
1.8% / 2744
10. HP Pavilion dv6500t
1.7% / 2674
11. HP Pavilion dv9000z
1.6% / 2547
12. Dell Inspiron 1521
1.6% / 2452
13. Apple MacBook Pro
1.6% / 2445
14. Lenovo (IBM) ThinkPad X61
1.4% / 2090
15. Dell Inspiron 6400
1.3% / 2055

bunlara ek olarak en az 4gb ram ve 500 gb harddisk ,blu-ray okuyuculu ve windows 7 yüklü olarak alırsan laptobunu iyi olur...

Artık yapman gereken yukarıdaki siteleri inceleyerek cebindeki paraya uygun bir laptop almak sana kalmıs:)

Bence en iyi kalite DELL dir çünkü 3 yıldır kullanıyorum ve bir kez tık bile demedi :) bana göre yani en iyi marka bu :) Sonra Sony ve Toshiba geliyor benim için.

del merka şuan benimm kullandığımm marka . ama ben menunn değilimm sebebi ram hafızası işlemi düşük olduğu içinn ama görünüşe göre saülam bi markaa .....

öncee toshiba sonra da DELL'i tek geçerim...

Kullandıqınız Laptopları iyi diye ön Plana sunmaktan vazgeçin. en baba bilgisayar İBM'dir. şu andada Lenova Bu İşi üstleniyor. Sağlam makıneler sağlam özellikli kalite ve ucuza makine sunuyor. Kendim Asus Kullancııyım. Memnunum. SORUN YOK. BÜTÇE SÖLEYİN ona göre laptop sunalım. Bütçe olmadan su iyidir bu şöledir demek olmaz.

ben Dell İnspiron 1525 kullanıyorum memnunun gayet güzel bir pc

pil ömrünü de gözönünde bulundur. geçen yıl aldığım laptopun pili 1,5 saat gidiyor.bu da çok önemli bence.

pil ömrünü de gözönünde bulundur. geçen yıl aldığım laptopun pili 1,5 saat gidiyor.bu da çok önemli bence.

evet öle gidiyor neden öle gidiyor söleyim. Laptopun üstünde batarya takılı iken şarjda kullanın büyük ihtimal buda bu yuzden kaynaklanır. Laptop Kullanıcılarına söleyim Elektirik ile laptopu Kullanırken Batarya Takılı olmıcak yoksa batarya bu abımızınki qibi felç olur.

bence sağlamlık olrak delll 8 sendir kullanıyorumm bir arızasınıı görmedimmm... ama sizdenn tafsiyemmm özelliklerine bakınn ..... beyni ufak olmasınn yoksa mahf olursunuz sonraa

8 senedir dell kullanıyorumm bir zararını görmedimm tek yaptığım hata... aldığımzda bilgisayar özellikleri nedir bilmiyordukk her bilgisayar aynıdır düşüncesşylee aldımm tabbii ilk aldığımm en kaliteli buyduu ...onunn için küçükk beyinlli laptoplar almayınn

Hp olamaz kardeşim. Lenova Olur sağlamdır. Asusta Olur. ama bütçe ver sana laptop satacam

:) markalar guzelde ya fıyatı ?
ornegın bıraz eskı teknolojı ama core2duo 1.87 ghz ıslemcılı 2048 ramlı 256 harıcı ekran kartlı ve 160 gb harddısklı bır makına
dell olsa fıyatı 2000 lıra
toshıba olsa 1750 lıra
hp olsa 1750 lıra
ama acer olsa 950 lıra
eksıgı ne? aynı ozellık aynı hız aynı onbellek
arkadaslar onemlı olan marka degıl onemlı olan makınanın işlevsellıgı ve bır sey daha garantısı hepsı 24 ay ama ne kadar da sıze gerı donuyor makına
kımı ıstanbul a yolluyor ne olursa olsun kımı olay yerınde bakıyor hemen gerı verıyor kımı 30 gun hakkım var dıyıp sonuna kadar zevkle kullanıyor bu sureyı
bence butcenıze uygun en yuksek ozellıklı makınayı en ucuza alırım ona bakın tabı bırazda garantı sartlarını arastırın ınternetten

Ha bu arada bahsettıgım makına kendı makınam 2 yıl once aldıgım fıyatı baz aldım tık demedı su ana kadar demeyede nıyetı yok bu arada alet cantam gıbıdır makına ben nereye o oraya 7 gun 24 saat calıstıgı oluyor malum torrent yapıyorum sureklı
Makına acer aspire 5920 ve gercekten cok memnunum

Benimde makine acer 5630 üç senedir kullanıyorum hiç arıza göstermedi, tek arızası yazın leptopu yatagın ustune koyup kullanmayın, fan motor hava deliği kapandığından ekran gidiyor )

Şu anki modeller hem ucuz hemde, parcaları yuksek model, kesene göre secimini yap, secim derken çift çekirdek artık standart oldu, ona dikkat et, piyasada hala cift cekirdekmiş gibi satılan modeller var, core 2 duo alacaksın, dual core due alma .

Üst Alt