Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

LG G3 Satın Aldım Ama HiçBir Şey Bilmiyorum

Konular
23
Reaksiyonlar
0
2,5 yıldır ıphone kullanan biri olarak dün LG G3 aldım ve adeta boşluğa düştüm. Telefonun kullanımı hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Bir müzik bile indiremiyorum (ki en büyük sorunum bu bence) LG G3 için mp3 indirme programı başta olmak üzere telefonda facebookta, googleda herhangi bi sitede fotoğraf kaydetmenin ve diğer bilinmesi gereken önemli ayrıntılar hakkında bilgi verebilecek olan arkadaş var mı ?

Bişey dicem ama kızma hiç bir şeyini bilmediğin telefonu neden alırsın ki ? Mystery94 de LG G2 var ona danış istersen yardımcı olur.

Android işlemci kullanmadigim icib iphone haric her telefonda zorlanacaktim. Iphoneda kullanmak istemiyordum. Ama öğrendim bircok seyi

iphondan lg g2'ye geçmiştim ve memnunum, en önemli tercihim pildi cihaz tercihleri göreceli :) müzik konusunda 6-7 aydır sportify uygulaması kullanıyorum ( deneme 1 ay ücretsiz sonra 10 tl ) şahsen elektronikte satın alma yapmadan önce teknoblog.com 'un incelenmesini tavsiye ederim...

Bide bence bnm bu telefonda sorun var4 çekirdek li bi telefona gore cok yavas. Uygulamalar arasındaki geçiş çok sorunlu.

Üst Alt