Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Var dediler indirimli paketten aldım, normal abone olan arkadaşımla aynı parayı ödedim 2 yıl kadar, hatta 1-2 TL fazla geldi bazı faturalar... Yok ekstra birşeyler varmış da bilmem ne gibi saçma sapan kendilerince açıklama yaptılar... Kapattırana kadar göbeğim çatladı, aman arkadaşlar maç konusunda ciddi tutkunuz yoksa sakın Digital Platform A.Ş. ye bulaşmayın... Kapıya tencere satmaya gelen çingeneler emin olun bu firmadan daha kurumsal ve iş ahlakına uygun çalışıyorlar...
Dizi paketi ve erotik kanallar haricinde lig tv, sinema paketi dahil tüm kanallar açık 54 tl ödüyorum..Unutmadan bu fiyata digitürk HD plus kutu (kayıt yapabilen HD receiver) dahil..Mutlaka pazarlık yapın..
herkes ayni gibi lig tv hd bed dahil dizi sinema erotik yok 44 tl en onemlisi ise kesinlikle taahhutte bulunmayin imzalattiklari formlardaki taahhut kisimlarini cizin
bende lig tv +3 keyif paketi 40TL ödüyorum hd kapattım çok fark etmiyor..12 aylık sözleşme yaptım ama lig tv ye değil liğ bitince 12 tl ödüyeceğim anlaşmam bu şekilde..