Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lila Rehabilitasyon Otomasyon Yazılımı

EMRE_-20

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=Verdana]2009 yılında yayınlanan Destek Eğitim Programlarına uygun BEP Planları, Modüllerde bulunan tüm amaçlar ve alt basamaklarıyla birlikte otomasyon programımıza eklendi.[/FONT]

[FONT=Verdana](Kaba Değerlendirme Formu, Performans Kayıt Tablosu, Dönem Sonu Bireysel Performans Değerlendirme formu, BEP Formu)[/FONT]

[FONT=Verdana]Lila Özel Eğitim Otomasyonu ile kendinize zaman ayırın.[/FONT]
[FONT=Verdana]Neler Yapabilirsiniz. [/FONT]

[FONT=Verdana]-[/FONT][FONT=Verdana]Servis Takibi Yapabilirsiniz.[/FONT]
[FONT=Verdana]-[/FONT][FONT=Verdana]SMS-mail gönderebilirsiniz.[/FONT]
[FONT=Verdana]-[/FONT][FONT=Verdana]Fatura ile ilgili tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz.[/FONT]
[FONT=Verdana]-[/FONT][FONT=Verdana]Kurum Planlarını yapabilirsiniz.[/FONT]
[FONT=Verdana]-[/FONT][FONT=Verdana]Öğrenci ile ilgili tüm bilgileri tutabilirsiniz.[/FONT]
[FONT=Verdana]-[/FONT][FONT=Verdana]Evraklarınızın yazıcı/Excel çıktısını alabilirsiniz.[/FONT]
[FONT=Verdana]-[/FONT][FONT=Verdana]Ram/Hastane Raporlarının takibini yapabilirsiniz.[/FONT]
[FONT=Verdana]-[/FONT][FONT=Verdana]BEP Raporlarınızı alabilirsiniz. [/FONT]
[FONT=Verdana]-[/FONT][FONT=Verdana]Evden, okuldan veya herhangi bir yerden bağlanıp kullanabilirsiniz.[/FONT]
[FONT=Verdana]-[/FONT][FONT=Verdana]Öğrenci devamsızlıklarını takip edebilir, telafileri ekleyebilirsiniz. [/FONT]

[FONT=Verdana]Genel Özellikleri[/FONT]
[FONT=Verdana]—Tasarım ve yazılım profesyoneller tarafından yapıldı.[/FONT]
[FONT=Verdana]—İçerik yüzlerce müşteri ve konusunda uzman danışmanlarımız la beraber, 6 yıl özel eğitim, 15 yıl yazılım tecrübesiyle oluşturuldu.[/FONT]
[FONT=Verdana]—Kullanım kolaydır.(basit ekranlar, çoklu ve bağımsız ekran açabilme)[/FONT]
[FONT=Verdana]—Web Tabanlıdır. Zaman ve mekândan bağımsız kullanabilirsiniz.[/FONT]
[FONT=Verdana]—Veri tabanı MS-SQL dir.(Excel veya Access gibi çabuk bozulan veritabanları kullanılmaz)[/FONT]

[FONT=Verdana]Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız.[/FONT]

Üst Alt