Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans arkeoloji mezunu arkadaşlar EKPSS puanlarımızı paylaşaım

ben varım iki kişi alırlar diye ümit
ediyorum gönlümden
geçen beş kişi almaları benim puanım 72 senin puanın kaç

benim tanıdığım yok senin varmı

sen ilk atamada arkeolog kadrosu açılırsa atanırsın inşallah

ben bu sene arkeolojiden alım olacağını düşünüyorum.
bu ekpss ye ilk girişinmi önceki girişlerine kaç puan almıştın sence kaç kişi vardır ekpss ye giren eneli arkeolog 2014 ekpss ye grmişmiydin sıralaman kaç çıkıyodu

İlk girişim benim hiç Bi fikrim yok senin kaçıncı girişin

arkadaslar bende arkeoloji mezunuyum. puanim 77 siralamam 2 bin altiyüz küsür..insallah hepimiz ataniriz.

Bi kişi daha gördüm 77 onun küsürat kaç bilmiyorum

İnş bu sene alım fazla olur

arkadaşlar kadro açılması için dpb ye ve kültür bakanlığına yazın kadr açılırsa benim atanmam zor ama hiç olmazsa sıramızı bekleriz kadro açılmazsa hepimiz bekleriz

Arkadaşlar merhaba ben de varım 72,8 puan aldım. Sizlerin yanında ne yazıkki benim atanma şansım yok gibi. Neyse ki memurum çok şükür.. Naçizane tavsiyem arkeolog alımı olmazsa; Memurluk tercih edecek arkadaşlar Kültür Bakanlığının açtığı memur kadrolarını tercih etsin oradan yükselmek daha kolay.

Vay gurur verici engelli arkeoloji okuyanların olması. :) 2 sene sonra sizle meslektaşım.

İnşallah tez zamanda mezun olursun kardeşim. Gelecek planlamanı şimdiden yapmanı tavsiye ederim mezun olmadan EKPSS ortaöğretim düzeyinden memurluğa atlamaya çalış lisanstan daha zor oluyor.

Başka varmı

Tercihlerde sıkıntı yaşamayalım

2 Arkeolog kadrosu açılmış. Hiç yoktan iyidir.

arkadaslar 2. atamalari bekleyen arkeolog arkadaslar puanlarini yazabilirmi. 2 atamada arkeoloji alimi olma durumu nedir fikri olan

Arkadaşlar mart ayı atamalarında arkeolog kadrosu açılması için talepte bulunalım istemeden kimse kadro açmaz on adet kütüphaneci kadrosu açılmıştı çoğu boş kaldı bu atamalarda kültür bakanlığının açacağı kadroların çoğunun engelli arkeolog olması için sesimizi duyuralım bukonuda lütfen benimle iltişim geçin

22 Nisan’da yapılan Ekpss’de 85,küsür aldım sıralamam 1032 arkadaşlar. Sizce önümüzde ki ilk atamalarda arkeolog kadrosu açılır mı? Açılırsa atanabilir miyim? Teşekkür ederim.

Üst Alt