Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lisans arkeoloji mezunu arkadaşlar EKPSS puanlarımızı paylaşaım
ben bu sene arkeolojiden alım olacağını düşünüyorum.
bu ekpss ye ilk girişinmi önceki girişlerine kaç puan almıştın sence kaç kişi vardır ekpss ye giren eneli arkeolog 2014 ekpss ye grmişmiydin sıralaman kaç çıkıyodu
arkadaşlar kadro açılması için dpb ye ve kültür bakanlığına yazın kadr açılırsa benim atanmam zor ama hiç olmazsa sıramızı bekleriz kadro açılmazsa hepimiz bekleriz
Arkadaşlar merhaba ben de varım 72,8 puan aldım. Sizlerin yanında ne yazıkki benim atanma şansım yok gibi. Neyse ki memurum çok şükür.. Naçizane tavsiyem arkeolog alımı olmazsa; Memurluk tercih edecek arkadaşlar Kültür Bakanlığının açtığı memur kadrolarını tercih etsin oradan yükselmek daha kolay.
İnşallah tez zamanda mezun olursun kardeşim. Gelecek planlamanı şimdiden yapmanı tavsiye ederim mezun olmadan EKPSS ortaöğretim düzeyinden memurluğa atlamaya çalış lisanstan daha zor oluyor.
Arkadaşlar mart ayı atamalarında arkeolog kadrosu açılması için talepte bulunalım istemeden kimse kadro açmaz on adet kütüphaneci kadrosu açılmıştı çoğu boş kaldı bu atamalarda kültür bakanlığının açacağı kadroların çoğunun engelli arkeolog olması için sesimizi duyuralım bukonuda lütfen benimle iltişim geçin