Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans diplomamı özlük bölümüne işletirsem maaş ve derecem ne kadar fark eder?

Konular
62
Reaksiyonlar
0
meb memurluğuna önlisans mezunu olarak girdim 30/05/2011 tarihinden itibarende lisans iktisat mezunuyum 10/2 sinden başlamıştım memuriyete lisans diplomamı özlük bölümüne işletirsem maaş ve derecem ne kadar fark eder.

aynı soruyu bende soracaktım.Bilgisi olan yok galiba.Ama kadro derecesi ve maaş da artar bu kesin de.Ne kadar artar onu bilemiyorum :)

şu an için 7-8 tl.felan.ama asıl artış,4.derecenin 1.kademesine indiğinizde olur.55-60 tl.arası.

hizmet birleştirme ve derece

08/09/2010 yılından beri memur olarak çalışmaktayım 9/2 yim daha önceden özel sektörde geçen 3 yıl 5 ay 4 günlük hizmetimi(1234 gün) birleştirirsem kaçıncı dereceye yükselirim..8-7 dereceler arası tahmin ediyorum

Hizmet birleştirme sadece erken emeklilik işine yarar. Derece ve kademeye bir etkisi yoktur.

mal müdürlüğünde hala önlisans gözüküyo mezuniyetim halbuki 30/05/2011 de lisansı bitirdim muhasebe birimine sordum(kendi kurumumum)dönmediler bana

maaş

lisans mezunuum şu anki maaşım net 1721 tl %4 lük temmuz zammını net maaşamı yoksa brüt olan 2237 tlye ekleyerekmi hesaplıcaz ve ne kadar alıcaz..

Üst Alt