Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans düzeyi için tercih kıstaslarınız nedir?

Selin_

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Şunu merak ediyorum kısaca, neye göre hangi kıstasa göre tercih yapıyorsunuz? Yani hangi şehir yazacağınıza neye göre karar veriyorsunuz? Kafam allak bullak oldu.

Ev kiralarının yüksek olduğu yerler ile doğudaki küçük şehirleri tercih ettim. Sonuçta ben tek yaşıyorum başımı sokacak bir yer bulsam yeter.

al1yuks3l

Hakkımızda hayırlısı olsun, kafamın bulanıklığı hala geçmedi ama sanırım bende söylediğiniz gibi yapacağım

Ben ortaöğretim mezunu olarak tercih yapacağım. Size tavsiyem öncelikle içinize gerçekten sinen yerleri yazmanız. Elbette bir süre sonra tekrar tayin isteme hakkınız olacaktır ancak o zamana kadar o yerde yaşayacaksınız. Ben tercih yaparken ilk önce kendi şehrimi, daha sonra yakın şehirleri ve son olarak da uzak şehirleri tercih ettim. Tam olarak dairesel bir şekilde tercihlerini yaptım diyebilirim, bana tavsiye edilen de bu tarz bir seçim yapmam yönündeydi.

Bende dün tercihimi yaptım. İyice düşündükten ve eski yerleşmelere baktıktan sonra bu işin tamamen şans olduğuna karar verdim ve öncelik yaşadığım şehir olmak şartı ile içime sinen yerleri yazdım

Önce kendi alanım ve yaşadığım şehir olmak üzere gitgide daha uzakları yazdım biraz adalet bakanlığı düz memur birazda tarım bakanlığı düz memur yazdım yani tamamen şans rabbim yardımcımız olsun

Üst Alt