Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lisans düzeyinde hemşirelikten sınava giren var mı?
Ortaöğretim hemsirelikten girdim 89 puan aldım , ayrıca öyle bir şeyi ilk defa duyuyorum eğer böyle bir zihniyet varsa engellilerden su olamaz diye bir kaide olamaz olmamalı. 2 sene hastanenin her köşesinde staj yaptırılıp atama da seni hemşire yapamıyoruz diyemezler. Hemsirelikten atanan çok engelli birey varken
bende hemşireyim lisanstan girdim 78 aldım kontenjan her atamada açılıyormu ya
Kontenjan açılırsa bide sınava giren hemşire fazla değilse artı diğer yıllara bakıldığında hep kontenjan boş kalmış bence sende atanirsin bende Inslah hayırlısı diyelim yinede bilinmez
Açılır illaki önceki atamalara baktıgimda hep kontenjan acilmisti. Sen o puanla kesin atanirsin benimki biraz girenlerin sayisina bagli sansa kaldi ama bende inceledigim kadariyla hep bos kontenjan kalmis onceki atamalarda.
Bide istanbulmu sizin neresi?
Ekpss de hemşirelik kadrosu ne kadar açılıyor bilen varmı? Birde hemşirelikte kurum değişikliği hakkında bilgisi olan varmı ? YÖKTEN SAĞLIK BAKANLIĞINA kurum değişikliği ?