Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans İİBF mezunu ÖMSS'den minimum kaç puanla atanabilir?

meralmiz

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar lisans iibf mezunu ömss den minimum kaç puanla atanabilir

meralmiz bende işletme mezunuyum iktisadi ve idari bilimler şuan ki dpbnin acıkladığı kılavuzda bir kadro ayrılmış işletme bölümü olarak kaç puanla atanılacağına gelince 70 puana kadar düşer atanan sayısı.

Arkadaşlar işletme mezunu olanlar puanınızı ve tercih etmeyi düşüdüğünüz yerleri yazarmısınız.

hmm peki arkadasım sizin puanınız kaç

bende işletme mezunuyum siz gibi

Cevap verebilecek kimse yok mu?

Ben fazla alamadım ya
Bölüm: işletme

can yıldız arkadaşım hangi yayından çalıştınız

arkadasım ben daha yeni aldım rapormu kısmetse 2014 te girecem sınava kitabı netten mi aldınız yoksa normal kitapçılarda bulabilir miyim önerir misiniz

emss lisans mezunu olanlar ne derecede avantajlıdır

slm arkadaşlar ben işletme lisans mezunuyum 2014 emss ye hazırlanıorum lisans mezunu birisinin ataması ne derecede kolay veya zordur

iibf kontenjanları geçen sene oldukça kısıtlıydı hatta işletme dışında yok diye biliyorum. Bu yüzden iibf mezunları da 4001'den tercih yapmak zorunda kaldı. Fakat 2014 kontenjanlarında iibf kadroları açılırsa 70-75 ile rahat atanılır.

Kamu yönetimi mezunuyum,2012 ömss ye giremedim,bölüm olarak iibf deyim ama 2012 de vhki olarak falan atanamadımı bu bölüm?tercih kodlarını nereden görebilirim? yardımcı olabilirseniz sevinirim..

yokmu hiç sitede lisanstan bölüm dışı atanan kaç puanla atandınız?

İşletme mezunuyum 2012 ömssde 79,76 puanla ilk atamada ilk tercihime yerleştim..Darısı başınıza..

Üst Alt