Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans mezunu kaç engelli vardır?

meralmiz

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar tahminen lisans mezunu benim gibi kaç engeldaş arkadaşımız vardır

2. sıraya beni yazın :) 2012 ömssye 5 bin küsür kişi girmiş kaçı atanmıştır ne olmuştur bilemiyorum bu arada mezun olanları ve yeni katılanları da hesaplamak lazım baya varız :)

Forum sitesinde mi, Ankara da mı yoksa Türkiye geneli mi?:))

hmm peki nihalcim, 2014 de kadar 10 bini bulur muyuz dersin.

türkiye geneli hasan bey

10 binin fazla oalcağını düşünüyorum ama yine aynı sayı hatta biraz daha fazlası olur bence

hımm anladım nihal sen ne mezunusun bölümün nedir

Nihal hanım bu sadece ÖMSS'ye girenler 5 bin küsür değil mi? Bir de hali hazırda memur olanlar, özel işyerinde çalışanlar ve emekli olanlar var.

nihalcim ben de işletme mezunuyum daha henüz 2012 mezunu ve ocak ayında aldımraporumu inşaallah her şeyin hayırlısı olur da atanırız bir yerlere...

Hasan Bey sınav istatistiklerinde okumuştum lisans mezunu 5bin küsür sayısı tam olarak hatırlayamadım ne yazık ki 2 atamada atananlar oldu ama memur olan öğretmenlerin öğretmenliğe geçmesi söz konusu olabilir ağustosta, yeni mezun olanlar var, benim gibi raporunu sınavdan sonra alanlar var yani bilemiyorum en kötü ihtimal aynı sayı olur diye düşünüyorum ama özelde çalışan mutlaka sınava girer bence yani çok azdır sanırım yer ve kurum değiştirmek istemeyen hayırlısı artık zaman gösterecek

meralmiz;
evet canım inşallah hayırlısı olur herkes için

2018 EKPSS'ye 11 bin civarı lisans mezunu arkadaş katıldı, engelli olarak. benim başarı sıram da 2400 lerde. inşallah güzel olucak herşey :)

Bu eski konuların hortlatılmasına bayılıyorum =))

Ben de varım. Hatta şu an yüksek lisans yapıyorum :)

Üst Alt