Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans mezunu memurun maaşı ne kadardır?

wiking1907

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
iyi günler meb düz memur olarak atandım 4 yıllık ünv. mezunuyum 9 un 1 inden başladım maaşım ne kadar acaba bilgisi olan var mı?

okul maaşta farketmiyor sadece derecede farkediyor oda 10 tl ye tekabül ediyor lise 12 başlıyorsa lisans 9 başlıyor maaşa yansıması 12 yle 9 arasındaki derece farkı maaşa yansır

lisans mezunu olmanız ek göstergeniz olur 4 dereceye düştügünüzde ek gösterge devreye girmeye başlar oda emeklilikte faydası olur

artı derece önemi 7 düştügünüzde 4 ,,düştügünüzde maaşınız da güzel bir artış olur

net 2524,18 tl.alırsınz.(bekar ve engelli indiriminden yararlanmıyorsanız)

faydalanıyorum engelli indiriminden %92 engelli raporum var bekarım

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

derecem 4 e dusncemi artış oluyo burdaki memurlar 2.900-3000 yakın alırsın diyolar

7 den 4 te oynama oluyor 100 tl civarında

@BÜTÜNÜYLE FARKIMDAYIM yani net maaşım ne olur bi bilginiz var mı?

Hizmetlide 110 tl civarı oynama olurken 7,,ve 4 te memurda 60 tl gibi bi oynama oluyor

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM,
Hizmetliye ek gösterge yok ki nasıl buldun o rakamı?

memurlar nette 2600 diyor engelli indirimi 900 tl diyo 3500 mü yani?

officer

ek göstergeyle alakalı bir durum degil 7 düştügünde 4 düştügünde maaşa yansıyor otomatikmen evet hizmetlide ek gösterge yok dediginiz gibi ek gösterge emeklilikte katkısı var benim demek istedigim hizmetli çalışırken aldıgı maaşa yansıyor

wiking1907

sen onu bunu boş ver net maaşına bakacan cicikızın verdigi linkten hesaplaya bilirsin net ödenene bakacan digerleri kafanı karıştırmasın onla ilgin yok

İlk maaşımızı aldık Lisans mezunu 2524 TL . Engelli indirimi yok . Bes kesintisi var sanırım çünkü ayrıca bankadan msj geldi. Maaş beni tatmin etmedi :( Özel sektörde çalışıyordum çalışma saati olarak belki çok yoğun çalışıyordum hafta sonu cumarteside çalışıyordum bundan daha çok para alıyordum :( Nasıl arttırabiliriz maaşımızı acaba. Bu arada kurum meb .

ben ortaöğretim mezunuyum 12/3 kademem 2. derece vergi indirimim var eşim çalışmıyor 1 çocuğum var 2810 tl alıyorum

KaLP YaNGıNıMSıN engel indirimi nasıl olmaz ya ilk ay diye yansımamıştır belki çünkü 3000tl ye yakın bişey almamız lazım 1.derece %92 engel raporum var benim bekarım çocugumda yok

dalgamı geçiyon maaş hesaplama programı verdi arkadaşlar neyin peşindesin gir degerlerini hesapla

maaş hesaplama programı kesin sonuç veriyor bu işler senin demenle olmaz

biraz halinize şükredin insanlar 1400 lira asgari ücretle geçinmeye çalışıyor beğenmiyorsanız sırada bekleyen çok insan var haberiniz olsun

thebipolar halimize her gün şükrediyorum zaten bunu senin belirtmene gerek yok ben ünv. mezunuyum mühendislik okudum paraplejiyim ona göre maaş almam lazım senin dediğin insan belki okumamış ona göre bi işte çalışan insan şükretmekle bunu kıyaslaman çok saçma

1-madem mühendissin madem kendine de güveniyorsun devletin vereceği maaş az çok belliyken niye memurluğu tercih ediyorsun.bırak ta ihtiyacı olan atansın o zaman.
2-eğitimi düşük insanlar demişsin.bu ülkede üniversite mezunu asgari ücretle çalışan milyonlarca insan var.sen hangi ülkede yaşıyorsun.

halinden memnun değilsen bırak ta o işi o eğitimsiz dediğin engelli insanlar yapsın.hiç değilse ihtiyacı olanlar yapar mutlu olur.sen de mutlu olduğun yerde çok paralar kazanırsın.

turkuaz06 dediğin gibi tam 2524 lira alıyorum %92 engelli raporum var onun indirimi yada katkısı ne kadar olur bi fikrin var mı
turkuaz06 dediğin gibi tam 2524 lira alıyorum %92 engelli raporum var onun indirimi yada katkısı ne kadar olur bi fikrin var mı

Ayın kaçında başladın tam maaşın olmayabilir o tutar.

thebipolar ne diyosun sen ya kimsin sende kendinde tavsiye verme hakkını görüyosun bilip bilmeden konuşuyosun devlet mühendis kadrosu açsaydı eğer atanırdık zaten boş durmamak için memur olduk kimin ihtiyacı olup olmadığına nasıl karar veriyosun olayı eğitimli eğitimsiz diye kendi çapında anlayıp ayırmışsın algılama problemin var bence

21 kasımda başladım 1800 küsürde ordan var araştırdığım kadarıyla 90 lira falnada engellimi indirimi var 2610 tl falan oluyo maaş yani
QUOTE=cicikıs;1917995]Ayın kaçında başladın tam maaşın olmayabilir o tutar.[/QUOTE]

Üst Alt