Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans mezunu olup ön lisanstan atanabilir miyim?

nuran

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bir sorum var ben millî eğitim de öğretmenim iki yıllık radyoloji bölümü okusam sağlık bakanlığına geçiş yapabilir miyim kurumlar arası geçişten yoksa e k p s s ye mi girmem gerekiyor yoksa normal k p s s y mi?

Öğretmenlikten emekli olup geçebilir miyim?
tekrar memur olabilir miyim yani?

kafam epey karıştı lisans mezunu isen yine önlisans olmaz diye duymuştum ama sağlık ta geçerli değilmiş bu yoksa bu da mı yanlış epey karışık bi konu oldu

Bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi

Önceden kpss ya da ekpss ye en üst mezuniyetinizden yani lisanstan sınava girip lisans puanıyla alt öğrenimden önlisanstan tercih yapabiliyordunuz şu an maalesef bunu kaldırdılar.... Kurumlar arası geçiş hakkında bilgi sahibi değilim ...

Hepsinde kaldırmışlar da bi tek sağlık bölümlerinde duruyor muş diye duydum
Doğru mu değil mi bilmiyorum da il sağlık müdürlüğüne personel bölümüne gitsem tüm bunlara net yanıt verirler mi ki?

nuran
Nuran hanım neden başka kuruma geçmeyi istediğinizi tam olarak anlayamadım.
Fakat öğretmenlikten daha iyi bir kadro istiyorsanız. Mühendislik okuyun ve ekpss, kurumda ünvan değişikliği ve kurum değiştirme yöntemlerinden size uygun olanı kullanarak kadro ve unvan değişikliği yapabilirsiniz.

Heart kardeş öncelikle işitme engelli olduğumu belirteyim
15 yıl işitme engelliler okulunda çalıştım son 2 yıldır zihin engelliler le çalışıyorum
İşitme engelliler le çalışırken engelim avantaj bile oluyordu benim icin ama zihin engelliler le çalışırken dezavantaj a dönüştü bu durum
Millî eğitimde işitme engelimin problem olmadığı bölümler vardır belki ama yaz tatiline yarim güne alışmış bünye
Radyoloji yi kardeşimden gördüğüm kadarı ile tatilleri yarim gün olması öğretmenliğe benziyor
Ama çok daha fazlası olarak işitmeye gerek yok doktorun gönderdiği kağıda bak çek gönder
İletişim yok
yolcu çekici geldi bana
Yoksa açıköğretim den iki yıllık adalet okuyup dikey geçiş sınavı ile hukuk okumayı cok isterdim ama bitirince işitme engelimden dolayı bir ise yaramaz
Öğretmen olarak 16 yılım doluyor engelli olarak emeklilik hakkım oluyor ama çocuklar daha kucuk onları guzel okullarda okutmak istiyorum insallah daha çalışmam lazım
İnşallah bi çıkış yolu bulurum kendi kurumumu da araştıracağım iyice
Cok isterdim radyoloji olsun sağlık olsun ne edelim

Bir akciğer grafisi bile çekilirken nefes al tut demek şarttır -radyoloji çalışma saati eskiden yarım gündü şimdi 7.5 saate çıktı .Nuran hocam acele hareket ediyorsunuz gibi bence iyi bir araştırın.......

Takdir sizindir kardeşim saygılar :)

Çok güzel konuya değinmişsiniz, tebrikler. Bende lisans olarak sağlığa memur olarak atandım sonra 2 yıllık İstanbul Üniversitesi Tıbbi Sekreterliği bitirdim. Vhki memurluktan tıbbi sekreterliğe geçmeyi düşünüyordum fakat lisans olarak atandığım için bu sorunla karşılaştım.

Şimdi nasip olursa Ekim de ünvan değişikliğine gireceğim. Sizinde bu sınava girmekten başka bi çözümünüz bulunmuyor maalesef. Ayrıca detaylı bilgi için Personel Daire Başkanlığı ve Ösym ile iletişime geçmeni tavsiye ederim.

Unvan değişikliği derken?
Bi sınava giriliyor unvan değişikliği icin bunu anladım yazınızdan da ne ise yarıyor onu anlamadim?
Beni amacım a ulaştıracak birşeyse neden olmasın

Dün biraz araştırdım millî eğitim de öğretmenlere yok muş zaten unvan değişikliği o yüzden bilgim yokmuş hizmetliler e memurlara falan varmis hayirlisi

Üst Alt