Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans mı ön lisans mı okumalı sizce?

bymoruk

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
Ygs de iyi puan aldım yasım 34 4 yıllıkmı 2 yıllıkmı okumalıyım fikriniz nedir

okurken ki hedefine bağlı

hedeflerini ve önem sırasını yazarsan belki yardımcı olacak fikir alışverişinde bulunabilirim.
bende bazı planlar yapıyorum tekrar okuma adına

Kamu kurumlarında lisansa göre olan mufettişlik, uzmanlık gibi lisans kadrolarında 35 yaş sınırı var ve özel sektörde de 5-10 tane üniversitenin belirli bölümlerinin diploması haricinde lisans diplomasının tuvalet kağıdından farkı yok lisansı bitirdiğinde 35 yaşını geçmemiş olsaydın lisans oku derdim şu durumda ön lisans okuyup düz memurluktan başka şansın kalmamış gözüküyor yada kendi işini kurucan yada asgari ücrete talim olarak lise mezuniyeti yeterli. Keşke doğru dürüst bir ülkede insanca hayatım olsaydı. (Allah kolaylık versin)

Devlet memuru isen 2 yıllıkta yeter 1. dereceye inmene ama değişik hedeflerin varsa 4 yıllık okuyabilirsin

Hele bi kazanın da okuması kolay...

Life ;

35 yaşına kadar hedefi olmayan adamın 35 yaşında mı hedefi olacak :))

şuan özel sektörde çalışıyorum ...emekliliğime 10 senem var en azından 4 5 sene kamuda çalışmayı düşünüyorum ilerde ..liseye göre avantajım olur hemde kendimi geliştiririm düşüncem bu..

2 yıllık hem sınav avantajıda sağlayacaktır. dilersen sonra 4 e tamamlarsın. önce önlisansla başlamam bencede mantıklı arkadaşlara katılıyorum.
fakat kilit bir şey var. düz memur önlisans 2000 tl alırken, mesela sağlık teknikeri ortez protez yada tıbbı sekreter fizyoterapist teknikerleri döner sermayeden faydalanarak hastalelerde özellikle kurumuna göre 400 500 600 700 daha fazla maaş alabiliyor. ben kamu hast. atandım vhki olarak. önlisans mezunuyum memur. önlisans okuyacaksan bu şekilde fark oluşturan bölümlerle atanırsan daha mantıklı değilmi.. ben tekrar sınava girme planı yapıyorum artık seneye. hangi bölümü okursam daha avantajlı olurum diye araştıracağım. yada memur bu tip kadrolara nasıl geçer sınava mı girer yeniden ? diploma yeterli olurmu bilmiyorum ama araştıracağım zaman var. bu yüzden dedimya hedefine göre değişir...

lisansmı ön lisansmı acil yardım

slm lys den 300 civarı puan aldım yasım 34 lisan okusam 38 39 yasında mezun olurum işe girdim girecem derken 40 olur..diyorumki önlisan okusam 36 yasında okul biter...önlisanstan kamuya atanabilirmiyim hangi önlisans okumayılıyım öneri ve fikirlerinizi bekliyorum

Üst Alt