Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise Daimi Beden işçisi (9622) maaşı ile düz memur maaşı farkı nedir?

aytacoguz

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,Lise mezunuyum
Kurum bazında atama ile Daimi Beden işçisi(9622) olmak için başvurdum.
Düz memurluk ile karşılaştırdığımız zaman maaş durumu, emeklilik durumu farkları nelerdir.
Hangisi avantaj saglar.
Kesin bir bilgiye ulaşamadım.
Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsanız sevinirim.Saygılarımla,

İşe başlayacağınız kuruma gidip tam olarak öğrenebilirsiniz.
Aynı şey başıma da geçmişti. İşkur aracılığı ile işçi olarak çalışacağım işyerine giderek durumu öğrendim.
İşçi olarak çalıştığınızda sınırlama yoktur. Bir kaç işte çalışabilirsiniz.
Uyarayım benim başvurduğum iş için bilgi veriyorum ille de sizin ki ile aynıdır demiyorum. Araştırın diyorum.
Maaş olarak Memur maaşın çok altında idi. Ancak 3 ayda bir ikramiye veriliyordu: Bu durumda Memur maaşına aşağı yukarı denk geliyordu.

Sizinde çalışacağınız bölgeye gidip bir gözlem yapın derim. Diğer taraftan hiç çalışmamaktansa çalışmak iyidir. Benden söylenmesi

sy mr no

emeklilikte toplu para alımı ve emeklilik maaşları farkları nedir nasıldır?

Şimdi düşündüğün şeye bak. En iyisi sen hiç umut etme...
Kızdığım nokta bu: Gençlere iş beğendiremiyoruz.

Sorunu cevaplayayım: emekli olmadığım için ve bu konuyu hiç düşünmediğim için gerçeknten bilmiyorum: Çalışıyorum halime şükür. elime geçen paraya ve verdiğim emeğe de şükür başka ne diyeyim..
Daha iyi iş bulana kadar, bendeki en iyisi bu..

bu sorduğum sorunun iş beğenmemekle alakası yok .Bu kanıya nerden vardığınızı anlayamadım.Aldığım puan ve elimdeki imkanlara göre tabiki şartları ve durumları değerlendirme yaparım.Bu benim en doğal hakkım.Bu hak arayışımda benim tembel miskin iş beğenmeyen birisi olduğum anlamına gelmez.Beden işçisi konumunu düşünen biri nasıl iş beğenmeyen biri olabilir.Bilgilenmek kendini geliştirmek olamazmı?

Üst Alt