Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise Düzeyi Konya MEB Hizmetli kadrosunu yazanlar var mı? Puanınız kaç?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar tercih işi bitti,şimdi sırada bekleyiş var ama biz birbirimize yardımcı olalım,artık tercih sıralama dönemi bitti.Şimdi artık sonuçları bekleme zamanı.Konya MEB Hizmetli kadrosunu yazan arkadaşlar puanları paylaşalım.
benim:70 puan

Hakkımızda hayırlısı olsun,Allah yolumuzu açık etsin...

Kaç puanla kapatırki,tahmininiz var mı? 37 kişilik kadroydu yanlış hatırlamıyorsam.......

bende bende bende özledim bendeeee haydeee rastgeleeeeeeeee

Vay maşallah,sadece burdaki arkadaşlarla kadroyu dolduracağız heralde:):eek:

Konyayla ilgili hiçbir bilgim yok kısmet olurda çıkarsa nasıl bir yaşam bekliyor beni bilmiyorum !

konya güzel bi şehirdir umarım istediğimizi buluruz lakin siz 81 puanla şüphedeyseniz biz yandık gerçikonyaya giremeyeceğim kesinleşti bi avuç sitemizde bile 10 kişi çıkar benden yuksek puanlı :D konyayı yazmış kişi türkiyeyi düşünemiyroum :D

79

Sıkılan Var Mı Aramzda?

Arkadaşlar iyice daral geldi ya,forumlarda gezerkende insanın iyice umudu kırılıyor...Heralde olmayacak diye ümitsizliğe düşüyor insan,benim puan çam bıcak sırtı 75 (Mevlam cümlemizin yüzünü güldürsün şu Ramazanı Şerif hurmetine.....

puanım 89 ikinçi tercihim konya hizmetli bende 85 in altına düşeceğini zanetmiyorum rabbbim yardım etsin

Konya Meb Hizmetli Tercih Edenler

tek beklentim burası 37 kişilik kadro kaça kadar düşer sizce...

85 den aşağı düşmeyeceğini bilemezsiniz sadece Umut edersiniz insanların hayalleriyle oynamayın bence 70 ile yerleşen de olacaktır.Gidin başka yere lan.

Allah yardımcımız olsun,ben Allahtan çok istiyorum inşallah sonuçlar açıklandığında rabbim bize o sevincide yaşatır inşallah.....

Arkadaşlar kesin atanacağım gibi düşünerek kendinizi lütfen şartlamayınız elbet bunda olmaz ise 2. ve 3. atamalardada şansınız var özellikle hizmetli kadrolarını tercih ve umut eden arkadaşlar bu sınava en az 10 bin çalışan hizmetli girdi bir çoğu 75 üzerinde puan aldılar hizmetli olarak çalışdıkları için aynı ünvanları yasa ve kural gereği yazamayacaklar bu yüzden artı bir şansınız var bunuda unutmayın özellikle 80 ve üzeri olan arkadaşlar için şans yüksek bu kadrolara görüyorumki puanı çok iyi olmasına rağmen hiçbiryer gelmez korkusuyla 15 tercihin hepsini hizmetli yapanlar var bu demek oluyor ki 6* 70 bile tercihlerini çok iyi yaptıysa şansıda varsa atanabilir o yüzden ne olacakmı gibi şartlayıp hayal kırıklığına uğrayın nede olmucak gibi umutlarınızı söndürmeyin bu tercih olmaz ise diğer tercihlerde inşallah atanırsınız moralinizi umutlarınızı kırmayın işi gücü saçmalıkla mevcut olanlarada aldırış etmeyin onlar gereksiz işler peşinde koşan hayatları boş kendilerine dahi faydası olmayanlar kaile alıp canınızı sıkmayın sabır edin inşallah er yada geç olacakdır dua ile kalın saygılar....

İbrahim bey yorumunuz için teşekkürler,Rabbimden Hayırlısı.....

Üst Alt