Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise henüz bitmedi. Özürlü sınavına ilköğretim mezunu olarak mı girmeliyim?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben lise son sınavıma girecegim 1 dönemde bitiyor,yardımınızı istedigim konu ben lise mezunu olarak mı ömss sınavına gireyim yoksa ilköğretim olarak mı girmem daha avantajlı olur

not:matematik hiç anlamıyorum...o yüzden ilkögretim olarak girmeyi düşünüyorum lise sınavım bitti bitecek son sınava girmemeyi düşünüyorum..matematik yüzünden:(

ilk öğretim dediği yanı orta okul mezunu olaark gırersen zaten sınav yok sınavsız kura ıle belırnecek ondada işin şansa kalmıştır arkadasım bence lıse olarak gır de sınavdan aklının gucuyle cıkk.. degılse nasretın hocaya dönecek ışın ya kura bana çıkarsa :)

canan hanım çok sagol,ben lise bitti bitecek çok az kredim kaldı ama bitirmeyip ilkögretim yani (ortaokul) mezunu olarakmı girsem diye düşünüyordum,canan hanım forumda takip ediyorum bi arkadaş özidayı aramış ilköğretimede yani (ortaokul) mezununada sınav var ama başarı puan yüksek olanlar arasında kura var demiş konuştuğu memur,bilmiyorum ne kadar doğru çünkü herkes bişe söylüyor bilgi karışıklıgı var..hayırlısı

Sınav klavuzu yayınlanmadan daha çooookkk şeyler çıkar

hakkımızda hayırlısı en iyisi ben bi dönem sınavım kaldı en iyisi lise bitireyim dogru düzgün lise mezunu olarak rahat bi işe nasipse yerleşirim inşallah

Üst Alt