Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise Kadro Sayısı 800 - 900 arası olacak!

Ya Allah ' ım ayrıntısı olmayan bir şeyi paylaşma olur olmaz bir bilgi söylüyorsun kaynaksız söyleme !
İnanalım mı inanmayalım mı kalıyoruz !
Bizi uyuz edip bekleteceğine, önce bilgilerini depola ayrıntılar reklamlardan sonra diyeceğine toplu birlik paylaş bilgilerini !!!!
Sinirlerimi geriyorsun boşuna.
Eğer doğruysa komple vasatız yalansa boşu boşuna üzülmüş olacağız.
Gereksiz şeyler paylaşma lütfen.

bilgiler memurlar netten gelior eylemde konuşulmuş bilgilerdir daha kesinlik kazanmadı akşama kurumlardan haber gelicek kadro arttırımı için net olan tek sey tercihlerin 30 olması eylemden kareler memurlar.netten alıntıdır
n1.jpg

n2.jpg

n3.jpg

t29Ma.jpg

nt1JT.jpg

benim mesajlarımı okuma gerilme lütfen, kaynak geleceği için mesaj atıyorum anında, önceki başlığımda kaynağı verdim bunda da gelecek

Plumeria;

bu kaynaklar ankaradan geliyor ! memurlar.neti takip edersen görürsün.

Katılım çok azdı biz durabildiğimiz kadar durduk ancak devam ettiği sürece katılmaya devam edeceğim, az insan vardı ama umarım etkili olur..

Kaynağınız memurlar.netten değil engelliler sitesinden. siz de iyi okuyun.
Benim söylediğim ortada kesin bir açıklama yok.
Bunları bunları konuştuk diye anlatabilir ama lise şu kadar olacak diye kesin bir şey olmadan konuşmayın diyorum.
engelliler sitesinde de bu yok memurlar.nette de yok şuan.
tercihlerin 30 olacağı da memurlar.nette yok. engelliler sitesinde var.
Onu da bir arkadaş paylaştı zaten az önce.
30 olması iyi ama siz gelişigüzel şeyler söylüyorsunuz ve kaynak yok.

Plumeria;

sen en iyisi resmi gazeteden veya direkt ösymden duyuruları takip et, forum sana göre değil

ben size şunu diyim imam hatipliler yerleşcek düz liseliler açıkta kalacak hep aynı şeyler

çok az 1500 lise 500 önlisans 500 lisans 500 kura olmalıydı

eyerkı lıselılere 900 kadro olsa kura için en fazla 200 kişi olur

ya tamam tercih 30 olabilir ama '' ne demek çalışanlar tercih yapamayacak??? '' daha önce ekpss ilşe yerleşenler mi yoksa tüm çalışanlar mı?
böyle bi saçmalık olabilir mi arkadaşım? özel sektörde sürünen engelliler mi tercih yapamayacak?

sınava girebilen ve atanma şartlarını taşıyan herkes tercih yapabilir.sınav yönetmeliği böyle değil mi ya??

atananlar onlarda tercıhte bulunsa o zaman kımse atanamaz

Özel sektör ne alaka, şu an memur olanları kapsar çalışanlar tercih yapamayacak diye, zaten başvuruda da öyle bir seçenek vardı şu an kamudayım değilim gibisinden onun bir değerlendirilmesi olabilir.

Zaten yerleşen yerleşmiştir bana gore sadece atamalarini bekliyorlardir

paranoya;

ıstatıstıklere gore boyle olucak zaten.
2012-2013ömss yuzdesel alımları karşılaştırısanız bu sonuç çıkar .
enson 806 lısans alındıgını unutmayın lısans daha az bıle cıkabılır ozaman ses cıkarmayanlar şimdı yaygara yapıcak ama bişey degışmıyecek ozaman konuşacaktnınız.

musty35 arkadaşım, 800-900 sayısının bi resmiyeti ya da ihtimali nedir? Bi açıklama yapılmadı bildiğim kadarıyla.Eyleme katılımı arttırmak için mi söyleniyor lise kadro sayısı ve çalışanlar atanamayacaak diye???

arkadaslar 30 tercıhe kuraya katılanlarda dahilmi

lise kadroları hakkında gerçek bilgisi olanlar ?????

arkadaşlar forumlarda ortaöğretim kadrosunun 800 - 900 civarında olduğu söylentileri var. Kime inanıcaz kime inanmıycaz? resmi açıklama olmadan söylentiler yayıldıkça yayılıyor Allah aşkına biri doru yada doğru değil kaynağımda şurası desin artık yetti vallaha ya ....!!

2012-2013 ortlaması yuzde 50 busene nıye degışsınkı sebep yok, katılan çok, kadronun yarısını sen hesapla artık..

musty35;

ilk defa senin yorumuna katılıyorum katılan çok ona göre liseye ayrımın daha fazla olması lazım.

istersen 3000 hepsini liseden alsınlar bu ne adeletsizlik adam okumuş emek vermiş onlara 500 kadro veriyorsun

MEB kadrolari yok imam hatip kadrolari kabul edilmemiş diğer kadrolarda hizmetli isteği 2012 de az . hizmetlilerin neredeyse tamami MEB de umarim hizmetli kadrosu 200 geçmez.

Üst Alt