Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise mezunları tercihten sonra neler bekliyor?

nanelimon

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ben sınava hiçbir şey yapamam ama madem böyle bir imkanım var şansımı deneyeyim diye girmiştim. Puanım iyi geldi kendime göre Allaha şükür Üniversitede 1. öğretim (sabah) okuyorum. Tercih yaptım cünkü aynı durumda oldugum öğrenci arkadaşlarıma anlayış gösteriliyor örneğin haftasonu nöbet tutuyorlar gibi bir şey duymuştum. Şimdi size sorum şu olacak sonraki aşama nasıl işler? Yani direkt atanacak mıyız? Yoksa yaptığımız tercih ve engel durumumuza göre görev yerimiz mi tayin edilecek mesela gıda ve tarımda 3 kadro vardı oradan tekrar bize yakın olanı mı tercih edeceğiz? Okulla ilgili inşallah atanırsam idarecilerle uygun bir program yapmam gerekir. Benim için öncelikli şey okulum tabii. Bunun için bir seçme hakkı tanınır mı bizlere örneğin nöbet tutarak normal memur çalışma saatini tamamlamak gibi teşekkürler.

kızları beyaz atlı prens,
erkekleri, daha önce tanımayan ama daha sonra kızını vermek isteyen nur yüzlü kaynanalar
adiii ayırlısı:)

ee tabi ilk önce aileler birbirlerini tanıyacak :):):)
şaka şaka

bizlere 15 iş günü süre verecekler. bu süre içinde istenilen evrakları hazırlarak işe başlayacağız. Sonrası yukarıda anlattığım gibi ;)

çağla bence açıköğretim tercihi yap cnm hangi ile atanırsan atan onu okumana engel olmaz ben ortaokuldan başlayıp üniversite sona kadar açıköğretimden okudum zaten sınavları hafta sonu oluyor sana bir sıkıntı vermez memur olma durumunda tercihini yap puanın boşa gitmesin bnce

çağlacım zaten memur olursan eğerki oluncada gece çalışma imkanın yoksa atandığın yerde normal üniversıte okumak çok zor olur sana oyüzden bence en iyi tercih açıköğretim ama genede sen bilirsin cnm inş açıklanır ömss tercih sonuçlari öss tercih zamanı bitmeden ozaman daha iyi karar verirsin cnm

Üst Alt